طرز تهیه تی تاپ خانگی بدون فر

طرز تهیه تی تاپ خانگی بدون فرسلام شما عزیزان و کاربران سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه تی تاپ 🍰 رو آوردم.مطمعنا همه شما این کیک خوشمزه رو توی بچگی خوردید .حالا با آموزش امروز خیلی راحت و بدون فر میتونید این کیک خوشمزه رو داخل خونه درست کنید.با من همراه باشید.

درجه سختی: 2/10

زمان پخت: 35
زمان تهیه: 15 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

تخم مرغ 🥚 3 عدد

وانیل 1/4 قاشق چایخوری

شکر 3/4 لیوان

روغن مایع نصف لیوان

شیر🥛 نصف لیوان

آرد سفید 1/5 لیوان

بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری

پودر کاکائو 🍫 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای مواد میانی(2 مدل)

سس کاراملی:

شکر 2/3 پیمانه

خامه صبحانه 1 قاشق غذاخوری

کره 🧈 20 گرم

شیر گرم 🥛 1/4 پیمانه

پودر کاکائو 🍫 1 قاشق غذاخوری

گاناش شکلاتی:

خامه صبحانه 100 گرم

شکلات تخته ای 🍫 100 گرم


مرحله اول

شعله پخش کن رو روی حرارت 🔥 بذارین و تابه ی دو طرفه رو بذارین روش و دربشو ببندین تا 10_15 دقیقه گرم شه.تخم مرغ 🥚 رو به همراه وانیل و شکر حدود 7_8 دقیقه با همزن بزنین تا کرم رنگ و کشدار شه. با همزن دستی هم میشه اما زمان بیشتری میبره. هر از گاهی ظرفتونو با لیسک دور گیری کنین.بهش روغن و شیر🥛 رو اضافه کنین. 1 دقیقه هم بزنین، آرد و بیکینگ پودر الک شده رو توی 2_3 مرحله بهش اضافه کنین و در حد مخلوط شدن هم بزنین.


مرحله دوم

به اندازه 2_3 ملاقه کوچک از مواد بردارین و کنار بذارین، به بقیه ش پودر کاکائو 🍫 اضافه کنید. به مواد کمتر که جدا کردین 1 قاشق غذاخوری پُر آرد اضافه کنید و بریزین تو قیف یا کیسه پلاستیکی.


مرحله سوم

کف تابه کاغذ روغنی بندازین، لاسیتک دور تابه رو باید بردارین، اگه تابه معمولی دارین رو درش دمکنی بذارین. مایه کیک رو بریزین داخلش🥣 و از مایه ساده روش هرطوری دوست دارین شکل بدین و بریزین. دربشو ببندین و بذارین حدود 25 دقیقه بپزه.بذارین بین پارچه تمیز تا خنک شه و نرم بمونه بعد که خنک شد برش بزنین.


مرحله چهارم

برای سس کاراملی🍫،شکر رو روی حرارت ملایم بذارین، ظرف رو گاهی تکان بدین که شکر هم بخوره، اصلا قاشق نزنین، شکر که آب شد مخلوط شیر گرم🥛 و خامه رو بریزین و مدام هم بزنین، کره 🧈 رو بریزین و پودر کاکائو، یکدست شد از روی حرارت بردارین و تو قیف بریزین و لای تی تاپ ها بریزین.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.