آموزش فرم دادن خامه قنادی + نکات و فوت و فن
سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز نکات براتون فرم دادن خامه رو اوردیم . با این روش میتونید خیلی راحت یک خامه قنادی فرم گرفته خوشمزه درست کنید و اون رو در تزئین کیکهاتون استفاده کنید . با ما همراه باشید.
تمام نکات فرم دادن خامه
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ خامه قنادی به مقدار لازم
پشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شیک خرما ویژه و مقوی خانگی
مرحله اول
خامه قنادی را از داخل فریزر بیرون بیارید و اجازه بدید در دمای محیط آب بشه.
مرحله دوم
حالا خامه قنادی رو داخل همزن کاسه ای بریزید و با دور کند همزن آن را هم بزنید وقتی که خامه یکدست شد با دوره تند همزن هم بزنید تا فرم بگیره.
نکته
❌ هر مقدار خامه ای که نیاز دارید رو همون موقع فرم بدید و استفاده کنید
❌ اگه خامه فرم گرفته رو بزارید یخچال و دوباره بخواین هم بزنید و استفاده کنید اصلا به هیچ عنوان دیگه فرم نمیگیره و شل میشه پس خامه رو فقط یکبار میتونید فرم بدید
❌ حتما از کاسه استیل استفاده کنید چون سرما رو توی خودش نگه میداره و خامه زود فرم خودشو ازدست نمیده اگه نداشتید از شیشه ای استفاده کنید ولی استیل بهتره
❌ حدود نیم الی یک ساعت خامه رو بزارید در دمای محیط تا اطرافش کمی یخش باز بشه یعنی وسط خامه باید یخ باشه نزارید خامه کامل نرم بشه وگرنه فرم نمیگیره
❌ خامه ی فرمگرفته اگه اضافه اومد میتونید بزارید توی فریزر برای دسر ها استفاده کنید چون دوباره فرمنمیگیره