طرز تهیه ترشی پیاز و هویج چاشنی انواع غذا و ساندویچ و آسان و فوق العاده
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه ترشی پیاز و هویج + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه ترشی پیاز و هویج
مواد لازم برای 2 نفر
⫸ پیاز قرمز 1 عدد
⫸ هویج 1 عدد
⫸ سرکه سفید نصف لیوان
⫸ شکر 3 قاشق سوپخوری
⫸ دانه فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
⫸ فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
⫸ نمک 1 قاشق چایخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه ترشی پیاز و کلم بنفش فوری
مرحله اول
برای درست کردن این ترشی خوشمزه ، ابتدا داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید روی حرارت ملایم قرار بدید ، حالا زمان بدید تا آب به جوش بیاید. در این فاصله پیاز قرمز رو پوست بگیرید و بشورید ، بعد به صورت حلقهای و نازک خرد کنید و اون رو کنار بذارید.
مرحله دوم
هویج رو هم پوست بگیرید و به اندازه های دلخواهتون خرد کنید. سپس هویج های خرد شده را به همراه پیاز خرد شده داخل آب جوش بریزید و یک دقیقه زمان بدید تا داخل آب بماند. سپس آنها را از داخل آب بیرون بیاورید.
مرحله سوم
بعد از گذشت یک دقیقه ، سبزیجات را از داخل آب بیرون بیاورید و داخل یک آبکش بریزید تا آب آنها برود. حالا سبزیجات رو داخل یک قابلمه خالی بریزید.
مرحله چهارم
بعد به آنها سرکه سفید ، شکر ، دانه فلفل قرمز ، فلفل و نمک را اضافه کنید. حالا تا جایی که آب روی سبزیجات رو بگیرد ، داخل قابلمه آب بریزید و تمامی مواد رو با هم ترکیب کنید و زمان بدید تا آب به جوش بیاید.
مرحله پنجم
وقتی که آب به جوش آمد ، بعد از یک دقیقه ترشی آماده است. سپس اون رو داخل ظرفهای شیشه ای تمیز بریزید و اجازه بدید تا ترشی کامل خنک شود. سپس در ظرف رو ببندید و اون رو داخل یخچال قرار بدید. نوش جان
نکات مهم
◉ ترشی پیاز و هویج رو میتوانید تا دو هفته داخل یخچال نگهداری کنید.
◉ به جای استفاده از سرکه سفید ، میتوانید از سرکه قرمز هم استفاده کنید.
◉ برای طعمدار شدن ترشی میتوانید از سبزیجات خشک یا تازه مانند شوید ، ترخون ، رزماری ، آویشن ، پونه و مرزه استفاده کنید.