طرز تهیه ترشی پیاز و هویج چاشنی انواع غذا و ساندویچ و آسان و فوق العاده

طرز تهیه ترشی پیاز و هویج چاشنی انواع غذا و ساندویچ و آسان و فوق العادهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه ترشی پیاز و هویج + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 05 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه ترشی پیاز و هویج

مواد لازم برای 2 نفر

پیاز قرمز 1 عدد

هویج 1 عدد

سرکه سفید نصف لیوان

شکر 3 قاشق سوپخوری

دانه فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری

فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری

نمک 1 قاشق چایخوری


مرحله اول

برای درست کردن این ترشی خوشمزه ، ابتدا داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید روی حرارت ملایم قرار بدید ، حالا زمان بدید تا آب به جوش بیاید. در این فاصله پیاز قرمز رو پوست بگیرید و بشورید ، بعد به صورت حلقه‌ای و نازک خرد کنید و اون رو کنار بذارید.


مرحله دوم

هویج رو هم پوست بگیرید و به اندازه‌ های دلخواهتون خرد کنید. سپس هویج‌ های خرد شده را به همراه پیاز خرد شده داخل آب جوش بریزید و یک دقیقه زمان بدید تا داخل آب بماند. سپس آنها را از داخل آب بیرون بیاورید.


مرحله سوم

بعد از گذشت یک دقیقه ، سبزیجات را از داخل آب بیرون بیاورید و داخل یک آبکش بریزید تا آب آنها برود. حالا سبزیجات رو داخل یک قابلمه خالی بریزید.


مرحله چهارم

بعد به آنها سرکه سفید ، شکر ، دانه فلفل قرمز ، فلفل و نمک را اضافه کنید. حالا تا جایی که آب روی سبزیجات رو بگیرد ، داخل قابلمه آب بریزید و تمامی مواد رو با هم ترکیب کنید و زمان بدید تا آب به جوش بیاید.


مرحله پنجم

وقتی که آب به جوش آمد ، بعد از یک دقیقه ترشی آماده است. سپس اون رو داخل ظرف‌های شیشه‌ ای تمیز بریزید و اجازه بدید تا ترشی کامل خنک شود. سپس در ظرف رو ببندید و اون رو داخل یخچال قرار بدید. نوش جان


نکات مهم
ترشی پیاز و هویج رو می‌توانید تا دو هفته داخل یخچال نگهداری کنید.
به جای استفاده از سرکه سفید ، می‌توانید از سرکه قرمز هم استفاده کنید.
برای طعم‌دار شدن ترشی می‌توانید از سبزیجات خشک یا تازه مانند شوید ، ترخون ، رزماری ، آویشن ، پونه و مرزه استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.