طرز تهیه سس کچاپ بدون گلوتن آسان و خوشمزه مناسب برای پیتزا و ساندویچ
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سس کچاپ + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه سس کچاپ
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ رب 1 لیوان
⫸ سرکه سیب 1/4 لیوان
⫸ شکر قهوهای 3 قاشق غذاخوری
⫸ عسل 1 قاشق غذاخوری
⫸ آب 1/2 لیوان
⫸ پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
⫸ پودر پیاز 1/2 قاشق چایخوری
⫸ نمک 1 قاشق چایخوری
⫸ پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری
⫸ فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
⫸ میخک آسیاب شده نوک قاشق چایخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه سس مایونز بدون گلوتن آسان و خوشمزه با نکات مهم
مرحله اول
برای درست کردن سس کچاپ بدون گلوتن ، ابتدا رب رو داخل یک قابلمه بریزید و به آن سرکه ، شکر و عسل را اضافه کنید. حالا با یک قاشق مواد را ترکیب کنید تا یکدست شود.
مرحله دوم
در این مرحله ادویهها که شامل پودر سیر ، پودر پیاز ، نمک ، پاپریکا ، فلفل سیاه و میخک آسیاب شده هست رو به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و ترکیب کنید ، تا ادویهها خوب با مواد مخلوط شود.
مرحله سوم
آب رو کم کم به ترکیب داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید ، تا جایی که سس به غلظت مورد نظر برسد. سپس قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید و مرتب هم بزنید تا جایی که مواد به جوش بیاید.
مرحله چهارم
حرارت را کم کنید و به مدت 15 الی 20 دقیقه زمان بدید تا مواد به آرامی بپزد و طعمها به خوبی ترکیب شوند. بعد از گذشت این زمان مواد را از روی حرارت بردارید و اجازه بدید تا کامل سرد شوند. سپس اونها را داخل یک ظرف شیشهای که از قبل شستید بریزید و درون یخچال نگهداری کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ در صورتی که در تهیه سس کچاپ بدون گلوتن به شکر قهوهای دسترسی نداشتید ، میتوانید به جای آن از شکر سفید هم استفاده کنید.
◉ اگر بعد از پخت سس بیش از حد غلیظ شد ، میتوانید کمی آب به آن اضافه کنید و مجدد روی حرارت بذارید تا به غلظت مناسب برسد.
◉ اگر مایل هستید که سس بافت کاملاً نرم و یکدستی داشته باشد ، بعد از اینکه سس خنک شد اون رو از صافی عبور بدید.
◉ برای نگهداری سس کچاپ حتماً از ظرف شیشهای دربسته و استریل استفاده کنید ، تا سس کچاپ طعم و کیفیت خود را حفظ کند.
◉ این سس قابلیت نگهداری تا یک هفته داخل یخچال را دارد.