طرز تهیه سس کچاپ بدون گلوتن آسان و خوشمزه مناسب برای پیتزا و ساندویچ

طرز تهیه سس کچاپ بدون گلوتن آسان و خوشمزه مناسب برای پیتزا و ساندویچسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سس کچاپ + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 15 الی 20 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه سس کچاپ

مواد لازم برای 5 نفر

رب 1 لیوان

سرکه سیب 1/4 لیوان

شکر قهوه‌ای 3 قاشق غذاخوری

عسل 1 قاشق غذاخوری

آب 1/2 لیوان

پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری

پودر پیاز 1/2 قاشق چا‌یخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

پاپریکا 1/2 قاشق چا‌یخوری

فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری

میخک آسیاب‌ شده نوک قاشق چایخوری


مرحله اول

برای درست کردن سس کچاپ بدون گلوتن ، ابتدا رب رو داخل یک قابلمه بریزید و به آن سرکه ، شکر و عسل را اضافه کنید. حالا با یک قاشق مواد را ترکیب کنید تا یکدست شود.


مرحله دوم

در این مرحله ادویه‌ها که شامل پودر سیر ، پودر پیاز ، نمک ، پاپریکا ، فلفل سیاه و میخک آسیاب شده هست رو به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و ترکیب کنید ، تا ادویه‌ها خوب با مواد مخلوط شود.


مرحله سوم

آب رو کم کم به ترکیب داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید ، تا جایی که سس به غلظت مورد نظر برسد. سپس قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید و مرتب هم بزنید تا جایی که مواد به جوش بیاید.


مرحله چهارم

حرارت را کم کنید و به مدت 15 الی 20 دقیقه زمان بدید تا مواد به آرامی بپزد و طعم‌ها به خوبی ترکیب شوند. بعد از گذشت این زمان مواد را از روی حرارت بردارید و اجازه بدید تا کامل سرد شوند. سپس اون‌ها را داخل یک ظرف شیشه‌ای که از قبل شستید بریزید و درون یخچال نگهداری کنید. نوش جان


نکات مهم
در صورتی که در تهیه سس کچاپ بدون گلوتن به شکر قهوه‌ای دسترسی نداشتید ، می‌توانید به جای آن از شکر سفید هم استفاده کنید.
اگر بعد از پخت سس بیش از حد غلیظ شد ، می‌توانید کمی آب به آن اضافه کنید و مجدد روی حرارت بذارید تا به غلظت مناسب برسد.
اگر مایل هستید که سس بافت کاملاً نرم و یکدستی داشته باشد ، بعد از اینکه سس خنک شد اون رو از صافی عبور بدید.
برای نگهداری سس کچاپ حتماً از ظرف شیشه‌ای دربسته و استریل استفاده کنید ، تا سس کچاپ طعم و کیفیت خود را حفظ کند.
این سس قابلیت نگهداری تا یک هفته داخل یخچال را دارد.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.