طرز تهیه مربا انار بدون شکرک و خرابی

طرز تهیه مربا انار بدون شکرک و خرابیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه مربا انار + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 70 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه مربا انار

مواد لازم برای 5 نفر

آب انار 3 پیمانه

انار 1 عدد

شکر 1 پیمانه

آبلیمو به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این مربا اول از هر چیزی باید ظرف تست اون را درست کنید ، برای این کار کافیست که یک عدد بشقاب را داخل یخچال قرار بدید تا کاملاً سرد و یخ شود.


مرحله دوم

برای درست کردن مربا انار رو بشورید و بعد آن را از وسط نصف کنید ، دانه‌های آن را خارج کنید و داخل یک ظرف بریزید. حالا داخل یک قابلمه بزرگ آب انار رو بریزید و به آن شکر رو اضافه کنید و ترکیب کنید ، تا شکر داخل آب انار حل شود.


مرحله سوم،

بعد قابلمه رو روی حرارت متوسط قرار بدید و 30 دقیقه زمان بدید ، تا آب انار بجوشد و شکر به صورت کامل آب شود. بعد از اینکه آب انار 30 دقیقه جوشید ، دانه‌های انار را به همراه آب لیمو به آن اضافه کنید و 30 دقیقه دیگر زمان بدید تا دانه‌های انار بپزند و نرم شود.


مرحله چهارم

بعد از اینکه مواد به جوش آمد کف روی مربا رو بگیرید. بعد برای تست غلظت مربا ، مقداری از اون را بردارید و داخل ظرفی که در مرحله اول داخل یخچال قرار گذاشته بودید بریزید.


مرحله پنجم

ظرف و برگردانید و اگر مربا به سختی روان شد ، یعنی مربای شما آماده است. بعد مربا رو از روی حرارت بردارید و اجازه بدید تا به دمای محیط برسد ، سپس اون را داخل ظرف‌های شیشه‌ای بریزید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
برای غلظت مربای انار می‌توانید به آن مقداری پودر ژلاتین که داخل آب سرد حل کرده‌اید ، اضافه کنید.
بعد از اینکه مربا آماده شد حتماً اجازه بدید تا به دمای محیط برسد و خنک شود ، سپس اون رو داخل داخل ظرف‌های شیشه‌ای دربسته بریزید.
استفاده از شکر کاملاً به ترش یا ملس بودن دانه‌های انار بستگی دارد و اگر انار بیش از حد ترش بود ، از شکر بیشتری استفاده کنید.
زمانی که می‌خواهید انار و دان کنید ، دقت کنید که قسمت سفید رنگ انار داخل دانه‌های نباشد تا مربا یکدست باشد.
حتماً بعد از اضافه کردن دانه انار و آب لیمو ، کف روی مربا رو بگیرید تا مربا شفاف و یک دست باشد.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.