طرز تهیه کمپوت شلیل خانگی فوری با ماندگاری بالا

طرز تهیه کمپوت شلیل خانگی فوری با ماندگاری بالاسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کمپوت شلیل + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه کمپوت شلیل

مواد لازم برای 2 نفر

شلیل 800 گرم

آب به مقدار لازم

شکر 1 لیوان


مرحله اول

برای درست کردن این کمپوت خوشمزه ، ابتدا شلیل‌ها رو بشورید و بعد اون‌ها رو با یک دستمال خشک کنید. سپس به کمک پوست کن پوست شلیل‌ها رو جدا کنید ، اون‌ها رو به اندازه‌های دلخواهتون خرد کنید و درون یک ظرفی بریزید که در آهنی داشته باشد.


مرحله دوم

در مرحله دوم ، شکر رو داخل مقداری آب بریزید روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا دو الی سه جوش بخورد. بعد اون رو از روی حرارت بردارید و اجازه بدید تا از داغی بیفتد.


مرحله سوم

ترکیب شکر و آب رو به شلیل‌ها اضافه کنید و درش ظرف رو به صورت خیلی محکم ببندید. سپس داخل یک قابلمه بزرگ مقداری آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که آب به جوش آمد ، ظرف حاوی شلیل رو به مدت یک ربع داخل آب جوش قرار بدید.


مرحله چهارم

بعد از یک ربع کمپوت شما آماده است ، سپس اون را از داخل آب بیرون بیاورید و اجازه بدید تا خنک شود. سپس درون یخچال قرار بدید. نوش جان


نکات مهم
تمامی میوه‌ها مانند سیب ، زردآلو یا توت فرنگی قابلیت کمپوت شدن با این روش رو دارند.
اگر کمپوت شلیل رو با این روش درست کنید ، می‌توانید به مدت یک سال داخل یخچال نگهداری کنید.
حتماً از ظرفی استفاده کنید که در آهنی داشته باشد و اون رو به صورت سفت ببندید ، تا هوا نفوذ نکند و کمپوت فاسد نشود.
برای رنگ بهتر کمپوت شلیل می‌توانید به شربت آن مقداری زعفران هم اضافه کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.