طرز تهیه کمپوت شلیل خانگی فوری با ماندگاری بالا
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کمپوت شلیل + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کمپوت شلیل
مواد لازم برای 2 نفر
⫸ شلیل 800 گرم
⫸ آب به مقدار لازم
⫸ شکر 1 لیوان
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کمپوت آلوورا بدون تلخی در زمان کم و خانگی
مرحله اول
برای درست کردن این کمپوت خوشمزه ، ابتدا شلیلها رو بشورید و بعد اونها رو با یک دستمال خشک کنید. سپس به کمک پوست کن پوست شلیلها رو جدا کنید ، اونها رو به اندازههای دلخواهتون خرد کنید و درون یک ظرفی بریزید که در آهنی داشته باشد.
مرحله دوم
در مرحله دوم ، شکر رو داخل مقداری آب بریزید روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا دو الی سه جوش بخورد. بعد اون رو از روی حرارت بردارید و اجازه بدید تا از داغی بیفتد.
مرحله سوم
ترکیب شکر و آب رو به شلیلها اضافه کنید و درش ظرف رو به صورت خیلی محکم ببندید. سپس داخل یک قابلمه بزرگ مقداری آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که آب به جوش آمد ، ظرف حاوی شلیل رو به مدت یک ربع داخل آب جوش قرار بدید.
مرحله چهارم
بعد از یک ربع کمپوت شما آماده است ، سپس اون را از داخل آب بیرون بیاورید و اجازه بدید تا خنک شود. سپس درون یخچال قرار بدید. نوش جان
نکات مهم
◉ تمامی میوهها مانند سیب ، زردآلو یا توت فرنگی قابلیت کمپوت شدن با این روش رو دارند.
◉ اگر کمپوت شلیل رو با این روش درست کنید ، میتوانید به مدت یک سال داخل یخچال نگهداری کنید.
◉ حتماً از ظرفی استفاده کنید که در آهنی داشته باشد و اون رو به صورت سفت ببندید ، تا هوا نفوذ نکند و کمپوت فاسد نشود.
◉ برای رنگ بهتر کمپوت شلیل میتوانید به شربت آن مقداری زعفران هم اضافه کنید.