طرز تهیه ترشی چند میوه در زمان کم و آسان مناسب مهمانی + نکات مهم
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه ترشی چند میوه + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه ترشی چند میوه
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ سیب 2 عدد
⫸ پرتقال 2 عدد
⫸ سرکه سفید 500 گرم
⫸ کیوی 500 گرم
⫸ نمک 1 قاشق چایخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه ترشی آلبالو ملس با سرکه و نبات
مرحله اول
تمامی میوهها را بشورید و خشک کنید تا کامل تمیز شوند و رطوبت اضافی باقی نماند. سپس سیب ها و کیوی هارو پوست بگیرید و بعد به اندازه های دلخواهتون برش بزنید و خرد کنید.
مرحله دوم
حالا پرتقال رو پوست بگیرید ، طوری که قسمت سفید آن به صورت کامل جدا شود و باعث تلخی ترشی نشود. بعد از انیکه پرتقال رو پوست گرفتید ، اون رو هم به اندازه دلخواه خرد کنید.
مرحله سوم
در مرحله سوم به ترتیب سیب خرد شده ، بعد کیوی خرد شده و در آخر پرتقال خرد شده رو داخل یک ظرف شیشه ای در دار بریزید ، تا میوه ها به طور یکنواخت طعم بگیرند.
مرحله چهارم
یک قاشق چایخوری نمک را به صورت یکنواخت روی سطح میوهها بپاشید. سپس سرکه سفید را به آرامی داخل شیشه بریزید ، تا سرکه کاملاً سطح میوهها را بپوشاند.
مرحله پنجم
در ظرف شیشه ای را را محکم ببندید و آن را به مدت یک هفته در دمای اتاق، دور از نور مستقیم آفتاب قرار بدید تا ترشی جا بیفتد و آماده شود. پس از گذشت این زمان، ترشی میوهای رو در کنار غذاهای مختلف سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ برای داشتن یک ترشی خوشمزه، بهتر است از میوههای تازه و رسیده استفاده کنید. سیبها و پرتقالها باید بدون لک و آسیبدیدگی باشند و کیویها نیز باید نرم و تازه باشند.
◉ قبل از برش دادن، میوهها را بهخوبی بشوریید ، تا هرگونه آلودگی یا مواد شیمیایی از سطح آنها پاک شود. خشک کردن میوهها پس از شستن، مهم است تا رطوبت اضافی مانع از ترشی شدن میوه ها نشود.
◉ پوست پرتقال باید بهطور کامل از میوه جدا شود ، تا تلخی احتمالی از بین برود و ترشی طعم بهتری پیدا کند.
◉ برش دادن میوهها به اندازههای یکنواخت کمک میکند که ترشی بهطور یکسان طعم بگیرد و ظاهر زیبایی نیز داشته باشد.
◉ سرکه سفید کمک میکند که ترشیها طعم ترش و خاصی پیدا کنند. دقت کنید که سرکه روی تمام میوهها را بپوشاند.
◉ برای آماده شدن ترشی ظرف رو به مدت زمان یک هفته در مکان گرم و دور از نور مستقیم خورشید قرار بدید.
◉ قبل از شروع، مطمئن شوید که شیشهای که برای نگهداری ترشی انتخاب میکنید، تمیز و خشک باشد تا از فاسد شدن ترشی جلوگیری شود.