طرز تهیه ترشی چند میوه در زمان کم و آسان مناسب مهمانی + نکات مهم

طرز تهیه ترشی چند میوه در زمان کم و آسان مناسب مهمانی + نکات مهمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه ترشی چند میوه + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 15 دقیقه

طرز تهیه ترشی چند میوه

مواد لازم برای 4 نفر

سیب 2 عدد

پرتقال 2 عدد

سرکه سفید 500 گرم

کیوی 500 گرم

نمک 1 قاشق چایخوری


مرحله اول

تمامی میوه‌ها را بشورید و خشک کنید تا کامل تمیز شوند و رطوبت اضافی باقی نماند. سپس سیب ها و کیوی هارو پوست بگیرید و بعد به اندازه های دلخواهتون برش بزنید و خرد کنید.


مرحله دوم

حالا پرتقال رو پوست بگیرید ، طوری که قسمت سفید آن به صورت کامل جدا شود و باعث تلخی ترشی نشود. بعد از انیکه پرتقال رو پوست گرفتید ، اون رو هم به اندازه دلخواه خرد کنید.


مرحله سوم

در مرحله سوم به ترتیب سیب خرد شده ، بعد کیوی خرد شده و در آخر پرتقال خرد شده رو داخل یک ظرف شیشه ای در دار بریزید ، تا میوه ها به طور یکنواخت طعم بگیرند.


مرحله چهارم

یک قاشق چای‌خوری نمک را به صورت یکنواخت روی سطح میوه‌ها بپاشید. سپس سرکه سفید را به آرامی داخل شیشه بریزید ، تا سرکه کاملاً سطح میوه‌ها را بپوشاند.


مرحله پنجم

در ظرف شیشه ای را را محکم ببندید و آن را به مدت یک هفته در دمای اتاق، دور از نور مستقیم آفتاب قرار بدید تا ترشی جا بیفتد و آماده شود. پس از گذشت این زمان، ترشی میوه‌ای رو در کنار غذاهای مختلف سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
برای داشتن یک ترشی خوشمزه، بهتر است از میوه‌های تازه و رسیده استفاده کنید. سیب‌ها و پرتقال‌ها باید بدون لک و آسیب‌دیدگی باشند و کیوی‌ها نیز باید نرم و تازه باشند.
قبل از برش دادن، میوه‌ها را به‌خوبی بشوریید ، تا هرگونه آلودگی یا مواد شیمیایی از سطح آن‌ها پاک شود. خشک کردن میوه‌ها پس از شستن، مهم است تا رطوبت اضافی مانع از ترشی شدن میوه ها نشود.
پوست پرتقال باید به‌طور کامل از میوه جدا شود ، تا تلخی احتمالی از بین برود و ترشی طعم بهتری پیدا کند.
برش دادن میوه‌ها به اندازه‌های یکنواخت کمک می‌کند که ترشی به‌طور یکسان طعم بگیرد و ظاهر زیبایی نیز داشته باشد.
سرکه سفید کمک می‌کند که ترشی‌ها طعم ترش و خاصی پیدا کنند. دقت کنید که سرکه روی تمام میوه‌ها را بپوشاند.
برای آماده شدن ترشی ظرف رو به مدت زمان یک هفته در مکان گرم و دور از نور مستقیم خورشید قرار بدید.
قبل از شروع، مطمئن شوید که شیشه‌ای که برای نگهداری ترشی انتخاب می‌کنید، تمیز و خشک باشد تا از فاسد شدن ترشی جلوگیری شود.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.