طرز تهیه ترشی انبه پاکستانی با روغن زیتون با آموزش مرحله به مرحله

طرز تهیه ترشی انبه پاکستانی با روغن زیتون با آموزش مرحله به مرحلهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه ترشی انبه + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه ترشی انبه

مواد لازم برای 10 نفر

انبه سبز و کال 5 کیلو

نمک به مقدار لازم

روغن زیتون 1/2 لیتر

گلرنگ به مقدار لازم

ادویه مخصوص ترشی انبه روغنی 1/2 پیمانه

سیر 500 گرم

فلفل قرمز خشک به مقدار لازم

سرکه سفید 1 پیمانه


مرحله اول

برای درست کردن ترشی انبه پاکستانی ، ابتدا انبه‌ها رو بشورید و بعد با یک چاقوی تیز اون‌ها رو به صورت چهار قاچ خرد کنید. حالا انبه‌های خرد شده را داخل یک ظرف بریزید ، به مقدار دلخواهتون به آنها نمک و گلرنگ اضافه کنید و ترکیب کنید تا انبه‌ها زرد رنگ شوند.


مرحله دوم

انبه‌ها رو از صافی رد کنید و داخل یک ظرف بریزید. روی آنها را بپوشانید و یک شب تا صبح زمان بدید تا انبه‌ها داخل محیط آشپزخانه بمانند. بعد از این مدت و بعد از اینکه انبه‌ها آب پس دادند ، آب اون‌ها را دور بریزید.


مرحله سوم

داخل یک قابلمه مقداری روغن زیتون بریزید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا روغن زیتون گرم شود. سپس انبه‌ها رو به روغن زیتون اضافه کنید و با حرارت ملایم کمی تفت بدید تا کامل نرم شوند.


مرحله چهارم

500 گرم سیر رو پوست بگیرید و بشورید ، بعد به اندازه‌های دلخواهتون خرد کنید و به انبه‌های پخته شده اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. سپس ادویه و فلفل را اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.


مرحله پنجم

بعد از اینکه تمامی مواد با هم تفت خوردند ، مقداری سرکه به آن اضافه کنید و مجدد ترکیب کنید تا طعم سرکه به خورد مواد برود. مجدد مقداری نمک به ترشی اضافه کنید تا ترشی کپک نزند. بعد از اینکه نمک رو اضافه کردید ، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بذارید ، تا ترشی کامل سرد شود و به دمای محیط برسد.


مرحله ششم

بعد از اینکه تمامی مواد سرد شدند ، اون‌ها را داخل ظرف‌های مورد نظر بریزید و بعد سه روز ظرف ترشی رو در دمای محیط قرار بدید. بعد از این مدت اون‌ها رو داخل یخچال قرار بدید تا آماده شود. نوش جان


نکات مهم
حتماً باید به ترشی انبه نمک اضافه کنید که کپک نزند و کمی شور باشد. زیرا بعد از آماده شدن ترشی ، نمک به خورد مواد می‌رود و شوری ترشی اندازه می‌شود.
انبه سبز و کال کمی سفت هست ، به همین دلیل بهتر است که برای خرد کردن آن از آقایون کمک بگیرید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.