طرز تهیه ترشی انبه پاکستانی با روغن زیتون با آموزش مرحله به مرحله
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه ترشی انبه + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه ترشی انبه
مواد لازم برای 10 نفر
⫸ انبه سبز و کال 5 کیلو
⫸ نمک به مقدار لازم
⫸ روغن زیتون 1/2 لیتر
⫸ گلرنگ به مقدار لازم
⫸ ادویه مخصوص ترشی انبه روغنی 1/2 پیمانه
⫸ سیر 500 گرم
⫸ فلفل قرمز خشک به مقدار لازم
⫸ سرکه سفید 1 پیمانه
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه ترشی انبه خانگی به دو روش با توضیح مرحله ای
مرحله اول
برای درست کردن ترشی انبه پاکستانی ، ابتدا انبهها رو بشورید و بعد با یک چاقوی تیز اونها رو به صورت چهار قاچ خرد کنید. حالا انبههای خرد شده را داخل یک ظرف بریزید ، به مقدار دلخواهتون به آنها نمک و گلرنگ اضافه کنید و ترکیب کنید تا انبهها زرد رنگ شوند.
مرحله دوم
انبهها رو از صافی رد کنید و داخل یک ظرف بریزید. روی آنها را بپوشانید و یک شب تا صبح زمان بدید تا انبهها داخل محیط آشپزخانه بمانند. بعد از این مدت و بعد از اینکه انبهها آب پس دادند ، آب اونها را دور بریزید.
مرحله سوم
داخل یک قابلمه مقداری روغن زیتون بریزید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا روغن زیتون گرم شود. سپس انبهها رو به روغن زیتون اضافه کنید و با حرارت ملایم کمی تفت بدید تا کامل نرم شوند.
مرحله چهارم
500 گرم سیر رو پوست بگیرید و بشورید ، بعد به اندازههای دلخواهتون خرد کنید و به انبههای پخته شده اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. سپس ادویه و فلفل را اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
مرحله پنجم
بعد از اینکه تمامی مواد با هم تفت خوردند ، مقداری سرکه به آن اضافه کنید و مجدد ترکیب کنید تا طعم سرکه به خورد مواد برود. مجدد مقداری نمک به ترشی اضافه کنید تا ترشی کپک نزند. بعد از اینکه نمک رو اضافه کردید ، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بذارید ، تا ترشی کامل سرد شود و به دمای محیط برسد.
مرحله ششم
بعد از اینکه تمامی مواد سرد شدند ، اونها را داخل ظرفهای مورد نظر بریزید و بعد سه روز ظرف ترشی رو در دمای محیط قرار بدید. بعد از این مدت اونها رو داخل یخچال قرار بدید تا آماده شود. نوش جان
نکات مهم
◉ حتماً باید به ترشی انبه نمک اضافه کنید که کپک نزند و کمی شور باشد. زیرا بعد از آماده شدن ترشی ، نمک به خورد مواد میرود و شوری ترشی اندازه میشود.
◉ انبه سبز و کال کمی سفت هست ، به همین دلیل بهتر است که برای خرد کردن آن از آقایون کمک بگیرید.