طرز تهیه مربا لبو ساده مناسب صبحانه بدون شکرک خوشمزه و خانگی

طرز تهیه مربا لبو ساده مناسب صبحانه بدون شکرک خوشمزه و خانگیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه مربا لبو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

طرزر تهیه مربا لبو

مواد لازم برای 8 نفر

گلاب 1 قاشق غذاخوری

آبلیمو 1/2 قاشق چایخوری

شکر 4 الی 5 پیمانه

وانیل 1/2 قاشق چایخوری

آب 5 پیمانه لبو 1 کیلو


مرحله اول

برای درست کردن مربای لبو ، ابتدا اون‌ها رو پوست بگیرید ، بعد بشورید و داخل یک ظرف بریزید تا آب لبوها برود. سپس اون‌ها را به اندازه دلخواهتون خرد کنید و یا اگر دوست داشتید رنده کنید و داخل یک قابلمه بریزید.


مرحله دوم

به لبوها آب رو اضافه کنید و قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید و 30 دقیقه زمان بدید تا لبوها بپزد و نرم شوند


مرحله سوم

بعد از اینکه لبوها پخت شکر رو به آن اضافه کنید و هم بزنید. 15 دقیقه دیگر زمان بدید تا شکر داخل مواد حل شود و به خورد لبوها برود. فقط در این فاصله مدام کف روی مربا را بگیرید.


مرحله چهارم

بعد از اینکه 15 دقیقه گذشت و مربا به قوام رسید ، به آن وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و به مربا آبلیمو و گلاب را اضافه کنید و ترکیب کنید.


مرحله پنجم

در مرحله آخر اجازه بدید تا مربا به دمای محیط برسد و خنک شود. سپس اون رو داخل ظرف‌های شیشه‌ای مورد نظرتون بریزید و درون یخچال قرار بدید. نوش جان


نکات مهم
بعد از اضافه کردن شکر به لبوهای نرم شده ، مدام کف روی مربا رو بگیرید تا مربا شفاف و یکدست باشد.
میزان استفاده از گلاب کاملاً اختیاری هست و در صورت تمایل می‌توانید از گلاب بیشتر یا کمتری استفاده کنید.
اگر لبوها را رنده می‌کنید ، از آب کمتری استفاده کنید تا مربا خیلی له نشود و لبو بافت خود را از دست ندهد.
این مربا رو باید در مکانی سرد و خشک نگهداری تا مربا کپک نزند و خراب نشود.
اگر نمی‌خواهید که مربا حین پختن کف ایجاد کند ، به آن یک قاشق غذاخوری کره اضافه کنید.
به هیچ عنوان حین پخت مربا در قابلمه رو نذارید ، زیرا طبخ مربا باید با ظرف در باز صورت گیرد.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.