طرز تهیه مربا لبو ساده مناسب صبحانه بدون شکرک خوشمزه و خانگی
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه مربا لبو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرزر تهیه مربا لبو
مواد لازم برای 8 نفر
⫸ گلاب 1 قاشق غذاخوری
⫸ آبلیمو 1/2 قاشق چایخوری
⫸ شکر 4 الی 5 پیمانه
⫸ وانیل 1/2 قاشق چایخوری
⫸ آب 5 پیمانه لبو 1 کیلو
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک لبو با گردو ساده و مجلسی برای شب یلدا
مرحله اول
برای درست کردن مربای لبو ، ابتدا اونها رو پوست بگیرید ، بعد بشورید و داخل یک ظرف بریزید تا آب لبوها برود. سپس اونها را به اندازه دلخواهتون خرد کنید و یا اگر دوست داشتید رنده کنید و داخل یک قابلمه بریزید.
مرحله دوم
به لبوها آب رو اضافه کنید و قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید و 30 دقیقه زمان بدید تا لبوها بپزد و نرم شوند
مرحله سوم
بعد از اینکه لبوها پخت شکر رو به آن اضافه کنید و هم بزنید. 15 دقیقه دیگر زمان بدید تا شکر داخل مواد حل شود و به خورد لبوها برود. فقط در این فاصله مدام کف روی مربا را بگیرید.
مرحله چهارم
بعد از اینکه 15 دقیقه گذشت و مربا به قوام رسید ، به آن وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و به مربا آبلیمو و گلاب را اضافه کنید و ترکیب کنید.
مرحله پنجم
در مرحله آخر اجازه بدید تا مربا به دمای محیط برسد و خنک شود. سپس اون رو داخل ظرفهای شیشهای مورد نظرتون بریزید و درون یخچال قرار بدید. نوش جان
نکات مهم
◉ بعد از اضافه کردن شکر به لبوهای نرم شده ، مدام کف روی مربا رو بگیرید تا مربا شفاف و یکدست باشد.
◉ میزان استفاده از گلاب کاملاً اختیاری هست و در صورت تمایل میتوانید از گلاب بیشتر یا کمتری استفاده کنید.
◉ اگر لبوها را رنده میکنید ، از آب کمتری استفاده کنید تا مربا خیلی له نشود و لبو بافت خود را از دست ندهد.
◉ این مربا رو باید در مکانی سرد و خشک نگهداری تا مربا کپک نزند و خراب نشود.
◉ اگر نمیخواهید که مربا حین پختن کف ایجاد کند ، به آن یک قاشق غذاخوری کره اضافه کنید.
◉ به هیچ عنوان حین پخت مربا در قابلمه رو نذارید ، زیرا طبخ مربا باید با ظرف در باز صورت گیرد.