طرز تهیه سالاد کینوا و سبزیجات وگان و رژیمی خوشمزه و سالم
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سالاد کینوا + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه سالاد کینوا
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ کینوا 1 لیوان
⫸ آب 2 لیوان
⫸ خیار 1 عدد
⫸ گوجه 2 عدد
⫸ جعفری 2 قاشق غذاخوری
⫸ پیازچه 2 الی 3 ساقه
⫸ ذرت 2 قاشق غذاخوری
⫸ آب لیمو 3 قاشق غذاخوری
⫸ روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
⫸ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه ساندویچ کلم با پنکیک کلم بروکلی یک غذای سالم و وگان
مرحله اول
برای درست کردن این سالاد خوشمزه ، ابتدا کینوا رو داخل یک آبکش بریزید و بعد اون رو به خوبی بشورید ، تا تلخی طبیعی آن به صورت کامل از بین برود. حالا داخل یک قابلمه دو لیوان آب بریزید و سپس کینوا را داخل قابلمه بریزید. بعد قابلمه رو روی حرارت متوسط بزارید.
مرحله دوم
کمی نمک به کینوا اضافه کنید. وقتی که آب شروع به جوشیدن کرد ، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو بذارید. 15 الی 20 دقیقه زمان بدید تا کینوا بپزد و آب کاملاً جذب آن شود. بعد از گذشت این زمان اجازه بدید تا کینوا خنک شود و به دمای محیط برسد.
مرحله سوم
خیارها رو بشورید ، بعد اونها رو به اندازههای دلخواهتون خرد کنید و درون یک ظرف بریزید. بعد گوجه فرنگیها رو هم بشورید ، اونها را به اندازه دلخواهتون خرد کنید و به همراه جعفری خرد شده و پیازچه خرد شده به خیار خرد شده اضافه کنید.
مرحله چهارم
در آخر مقداری ذرت پخته شده هم به مواد داخل ظرف اضافه کنید و تمامی مواد را ترکیب کنید. حالا کینوا خنک شده رو به مواد داخل ظرف اضافه کنید و تمامی مواد رو ترکیب کنید.
مرحله پنجم
برای درست کردن سس این سالاد ، آب لیمو رو داخل یک ظرف بریزید و به آن روغن زیتون ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و با هم ترکیب کنید ، تا سس سالاد یکدست شود.
مرحله ششم
بعد این سس رو روی سبزیجات سالاد بریزید و به خوبی هم بزنید ، تا مواد به سس آغشته شوند. بعد روی سالاد رو سلفون بکشید و اون رو به مدت 15 دقیقه داخل یخچال قرار بدید تا طعمها به خوبی به خورد هم بروند و ترکیب شوند. سپس سالاد را سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ برای خوشمزهتر شدن سالاد میتوانید کمی گردوی خرد شده یا بادام هندی برشته به سالاد اضافه کنید.
◉ استفاده از سبزیجاتی مانند فلفل دلمهای ، رنگی زیتون و یا کاهو به سالاد رنگ و طعم بیشتری میدهد.
◉ اگر میخواهید که سالاد پروتئین بیشتری داشته باشد ، میتوانید کمی نخود پخته شده یا لوبیا قرمز پخته شده به آن اضافه کنید.
◉ برای تزیین سالاد میتوانید روی آن کمی دانه کدو یا تخم آفتابگردان بریزید.