طرز تهیه سالاد کینوا و سبزیجات وگان و رژیمی خوشمزه و سالم

طرز تهیه سالاد کینوا و سبزیجات وگان و رژیمی خومشزه و سالمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سالاد کینوا + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 15 الی 20 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه سالاد کینوا

مواد لازم برای 4 نفر

کینوا 1 لیوان

آب 2 لیوان

خیار 1 عدد

گوجه 2 عدد

جعفری 2 قاشق غذاخوری

پیازچه 2 الی 3 ساقه

ذرت 2 قاشق غذاخوری

آب ‌لیمو 3 قاشق غذاخوری

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم


مرحله اول

برای درست کردن این سالاد خوشمزه ، ابتدا کینوا رو داخل یک آبکش بریزید و بعد اون رو به خوبی بشورید ، تا تلخی طبیعی آن به صورت کامل از بین برود. حالا داخل یک قابلمه دو لیوان آب بریزید و سپس کینوا را داخل قابلمه بریزید. بعد قابلمه رو روی حرارت متوسط بزارید.


مرحله دوم

کمی نمک به کینوا اضافه کنید. وقتی که آب شروع به جوشیدن کرد ، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو بذارید. 15 الی 20 دقیقه زمان بدید تا کینوا بپزد و آب کاملاً جذب آن شود. بعد از گذشت این زمان اجازه بدید تا کینوا خنک شود و به دمای محیط برسد.


مرحله سوم

خیارها رو بشورید ، بعد اون‌ها رو به اندازه‌های دلخواهتون خرد کنید و درون یک ظرف بریزید. بعد گوجه فرنگی‌ها رو هم بشورید ، اون‌ها را به اندازه دلخواهتون خرد کنید و به همراه جعفری خرد شده و پیازچه خرد شده به خیار خرد شده اضافه کنید.


مرحله چهارم

در آخر مقداری ذرت پخته شده هم به مواد داخل ظرف اضافه کنید و تمامی مواد را ترکیب کنید. حالا کینوا خنک شده رو به مواد داخل ظرف اضافه کنید و تمامی مواد رو ترکیب کنید.


مرحله پنجم

برای درست کردن سس این سالاد ، آب لیمو رو داخل یک ظرف بریزید و به آن روغن زیتون ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و با هم ترکیب کنید ، تا سس سالاد یکدست شود.


مرحله ششم

بعد این سس رو روی سبزیجات سالاد بریزید و به خوبی هم بزنید ، تا مواد به سس آغشته شوند. بعد روی سالاد رو سلفون بکشید و اون رو به مدت 15 دقیقه داخل یخچال قرار بدید تا طعم‌ها به خوبی به خورد هم بروند و ترکیب شوند. سپس سالاد را سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
برای خوشمزه‌تر شدن سالاد می‌توانید کمی گردوی خرد شده یا بادام هندی برشته به سالاد اضافه کنید.
استفاده از سبزیجاتی مانند فلفل دلمه‌ای ، رنگی زیتون و یا کاهو به سالاد رنگ و طعم بیشتری می‌دهد.
اگر می‌خواهید که سالاد پروتئین بیشتری داشته باشد ، می‌توانید کمی نخود پخته شده یا لوبیا قرمز پخته شده به آن اضافه کنید.
برای تزیین سالاد می‌توانید روی آن کمی دانه کدو یا تخم آفتابگردان بریزید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.