طرز تهیه سس انبه با پوره انبه تازه به روش جنوبی مخصوص فلافل
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سس انبه + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه سس انبه
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ انبه 1 عدد
⫸ نشاسته 1 قاشق غذاخوری
⫸ شکر 2 قاشق غذاخوری
⫸ زعفران 1 قاشق غذاخوری
⫸ نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه ترشی انبه خانگی به دو روش با توضیح مرحله ای
مرحله اول
یک سس انبه خوشمزه ابتدا انبه رو بشورید و بعد اون رو پوست بگیرید. از وسط نصف کنید و هسته اون رو خارج کنید. گوشت انبه رو به اندازه قطعات کوچکتر خرد کنید و رو داخل یک ظرف بریزید و به آن زعفران و شکر را اضافه کنید.
مرحله دوم
ادویهها که شامل نمک ، فلفل قرمز و فلفل سیاه هست رو به این مواد اضافه کنید. این ترکیب رو داخل مخلوط کن بریزید و دستگاه رو روشن کنید ، تا مواد به صورت کامل پوره شود.
مرحله سوم
وقتی که مواد به صورت کامل ترکیب شد ، اون رو از صافی رد کنید و داخل یک ظرف بریزید. حالا نشاسته ذرت رو داخل مقداری آب بریزید و هم بزنید ، تا به صورت کامل داخل آب حل شود.
مرحله چهارم
یک ماهیتابه روی حرارت ملایم قرار بدید و وقتی ماهیتابه داغ شد ، ترکیب نشاسته و آب را داخل آن بریزید. بعد پوره انبه رو کم کم به نشاسته ذرت اضافه کنید و مخلوط کنید ، تا جایی که یکدست شود.
مرحله پنجم
بعد از اینکه تمام پوره انبه را اضافه کردید ، اجازه بدید تا سس با حرارت ملایم بجوشد و به غلظت برسد. بعد از اینکه سس به غلظت رسید ، اجازه بدید تا خنک شود. بعد اونها رو درون ظرفهای شیشهای بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ اگر میخواهید که سس انبه شما آبکی باشد ، بعد از اینکه پوره انبه را به صورت کامل با نشاسته ترکیب کردید ، اون رو از روی حرارت بردارید.
◉ برای اینکه سس انبه با طعم اصیل جنوبی داشته باشید ، به شما پیشنهاد میکنیم که از فلفل قرمز و فلفل سیاه زیادی استفاده کنید.
◉ بعد از اینکه سس انبه آماده شد ، میتوانید تا 10 روز اون رو داخل یخچال نگه دارید و استفاده کنید.
◉ برای خوشمزهتر شدن این سس ، به شما پیشنهاد میکنیم که از پودر انبه استفاده کنید.