طرز تهیه سس انبه با پوره انبه تازه به روش جنوبی مخصوص فلافل

طرز تهیه سس انبه با پوره انبه تازه به روش جنوبی مخصوص فلافلسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سس انبه + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه سس انبه

مواد لازم برای 4 نفر

انبه 1 عدد

نشاسته 1 قاشق غذاخوری

شکر 2 قاشق غذاخوری

زعفران 1 قاشق غذاخوری

نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم


مرحله اول

یک سس انبه خوشمزه ابتدا انبه رو بشورید و بعد اون رو پوست بگیرید. از وسط نصف کنید و هسته اون رو خارج کنید. گوشت انبه رو به اندازه قطعات کوچک‌تر خرد کنید و رو داخل یک ظرف بریزید و به آن زعفران و شکر را اضافه کنید.


مرحله دوم

ادویه‌ها که شامل نمک ، فلفل قرمز و فلفل سیاه هست رو به این مواد اضافه کنید. این ترکیب رو داخل مخلوط کن بریزید و دستگاه رو روشن کنید ، تا مواد به صورت کامل پوره شود.


مرحله سوم

وقتی که مواد به صورت کامل ترکیب شد ، اون رو از صافی رد کنید و داخل یک ظرف بریزید. حالا نشاسته ذرت رو داخل مقداری آب بریزید و هم بزنید ، تا به صورت کامل داخل آب حل شود.


مرحله چهارم

یک ماهیتابه روی حرارت ملایم قرار بدید و وقتی ماهیتابه داغ شد ، ترکیب نشاسته و آب را داخل آن بریزید. بعد پوره انبه رو کم کم به نشاسته ذرت اضافه کنید و مخلوط کنید ، تا جایی که یکدست شود.


مرحله پنجم

بعد از اینکه تمام پوره انبه را اضافه کردید ، اجازه بدید تا سس با حرارت ملایم بجوشد و به غلظت برسد. بعد از اینکه سس به غلظت رسید ، اجازه بدید تا خنک شود. بعد اون‌ها رو درون ظرف‌های شیشه‌ای بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید. نوش جان


نکات مهم
اگر می‌خواهید که سس انبه شما آبکی باشد ، بعد از اینکه پوره انبه را به صورت کامل با نشاسته ترکیب کردید ، اون رو از روی حرارت بردارید.
برای اینکه سس انبه با طعم اصیل جنوبی داشته باشید ، به شما پیشنهاد می‌کنیم که از فلفل قرمز و فلفل سیاه زیادی استفاده کنید.
بعد از اینکه سس انبه آماده شد ، می‌توانید تا 10 روز اون رو داخل یخچال نگه دارید و استفاده کنید.
برای خوشمزه‌تر شدن این سس ، به شما پیشنهاد می‌کنیم که از پودر انبه استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.