طرز تهیه لیمو عمانی خانگی مخصوص خورش
سلام به هنرمندان سایت آشپزم مطمئنم خیلی هاتون اسم لیمو امانی رو شنیدید و آنرا داخل غذا هاتون استفاده میکنید اگر دوست دارید که خودتون لیمو امانی ها را درست کنید و از اون ها در انواع خورش ها و غذاها استفاده کنید با این آموزش همراه باشید
طرز تهیه لیمو عمانی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ لیمو به مقدار لازم
⫸ سرکه نصف لیوان
⫸ نمک 1 قاشق غذاخوری
مرحله اول
برای درست کردن لیمو عمانی خانگی اول از همه لیمو ها رو بشورید بعد وقتی که لیموها خیسن روی اونها نمک بپاشید و مخلوط کنید.
مرحله دوم
حالا ظرفتون رو به مدت ۱ روز کامل رو به روی حرارت مستقیم آفتاب قرار بدید تا رنگ پوست لیمو ها کاملا تغییر کنه.بعد از یک روز لیمو هارو زیر آب سرد بگیرید بعد اون هارو آبکش کنید.
مرحله سوم
حالا یک قابلمه روی حرارت قرار بدید و داخل آن آب بریزید وقتی آب به جوش اومد به اون نصف لیوان سرکه اضافه کنید بعد لیمو ها را داخل آن بریزید و ۳ دقیقه اجازه بدید تا بمونه.بعد از ۳ دقیقه لیمو هارو با آب سرد آبکش کنید.
مرحله چهارم
حالا این مراحل رو یک بار دیگر تکرار کنید فقط بعد از آبکش کردن نیاز به آبکشی با آب سرد نداره بزارید که خود لیموها خنک بشن.
مرحله پنجم
بعد از اینکه لیمو ها خنک شدن آنها را با یک سیخ چوبی سوراخ کنید و روی سینی بچینید و رو به روی حرارت مستقیم آفتاب قرار بدید حدود ۳۰ تا ۴۰ روز طول میکشه تا لیموها خشک بشن.