طرز تهیه مربای کدو حلوایی بدون آهک خوش طعم

طرز تهیه مربای کدو حلوایی بدون آهک خوش طعم

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز با یم مربای خیلی راحت و خوشمزه اومدیم به اسم مربای کدو حلوایی این مربای خیلی خوشمزه رو میتونید تو کمتر از 1 ساعت درست کنید و اون رو در وعده صبحانه میل کنید. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 180 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

طرز تهیه مربای کدو حلوایی

مواد لازم برای 4 نفر

کدو حلوایی 1 کیلو

آب نصف پیمانه

شکر 1 کیلو

هل 3 تا 5 عدد

آب لیمو 1 قاشق غذاخوری

گلاب دلخواه 1 تا 2 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده غلیظ مقداری به لازم


مرحله اول

در مرحله اول یک کیلو کدو حلوای رو بشورید و بعد دونه دونه های اون رو در بیارید بعد کدو حلوایی را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید تا پوست کندن راحت تر بشه بعد پوست کدو حلوایی رو بکنید‌.


مرحله دوم

حالا کدو حلوایی را به هر اندازه که دوست دارید آن را خورد کنید حالا کدو حلوایی ها را داخل ظرف به کوچیک بریزید بعد نصف لیوان آب به اون اضافه کنید. سپس یک کیلو شکر کرد آن اضافه کنید.


مرحله سوم

حالا ظرف را روی حرارت متوسط قرار بدید و در ظرف سرو بذارید تا شکر کم کم شروع به آب شدن کند بعد از حدود یک ربع ۳ الی ۵ عدد هل رو به مواد اضافه کنیم تا طعم بهتری بگیرد.وقتی که مربا شروع به جوشیدن کرد کف روی آن را بگیرید و روی حرارت کم اجازه بدید بپزه و غلیظ بشه.


مرحله چهارم

بعد از اینکه مربا به غلظت مناسب رسید به آن یک قاشق غذاخوری گلاب اضافه کنید رایکا شقایق غذاخوری آبلیموی تازه و مقداری زعفران دم کرده برای عطر و رنگ بهتر اضافه کنید حالا مربای خوشمزه ما آمادست.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.