طرز تهیه مربای کیوی خانگی خوشمزه بدون آب و شکرک زدن

طرز تهیه مربای کیوی خانگی خوشمزه بدون آب و شکرک زدنسلام به آشپزان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه مربای خوشمزه رو آوردیم که برای تهیه نیازی به استراحت نداره و در کمتر از 1 ساعت میتونید اون رو درست کنید ، آمورزش امروز طرز تهیه مربای کیوی هست . با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه مربای کیوی

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

⫸ کیوی 500 گرم

⫸ شکر 500 گرم

⫸ آبلیمو 1 قاشق چایخوری

⫸ وانیل 1 قاشق چایخوری

⫸ زعفران نصف قاشق چایخوری


مرحله اول

کیوی ها را پوست بگیرید و آنها را به اندازه های دلخواهتون برش بزنید و آنها را داخل قابلمه بریزید سپس 250 گرم شکر را روی کیوی ها بریزید و با قاشق روی کیوی ها پخش کنید و بعد اون رو روی حرارت خیلی کم قرار بدید و اجازه بدین تا شکر یواش یواش آب شود .


مرحله دوم

وقتی شکر کاملا آب شد باقیمانده شکر رو اضافه کنید بعد از اینکه مربا شروع به کف کردن کرد کف روی آن را با یک قاشق جدا کنید برای اینکه مربای باکیفیت تری داشته باشید وقتی که مربا به قوام آمد 1 قاشق چایخوری آبلیمو و 1 قاشق چای خوری وانیل را به آن اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید بعد نصف قاشق چایخوری زعفران روی اون بریزید ؛ نوش جان


نکات مهم :

شما میتوانید قبل از اضافه کردن مرحله دوم شکر ابتدا مربا را تست کنید اگر نیاز به شکر داشت اضافه کنید زیرا ممکن است بیش از حد برای شما شیرین شود ؛ همچنین میتوانید در حالت کلی به جای 500 گرم 400 یا 450 گرم شکر بریزید .

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.