طرز تهیه سس مایونز ساده و فوری سالم و خوشمزه + نکات مهم

طرز تهیه طرز تهیه سس مایونز ساده و فوری سالم و خوشمزه + نکات مهممایونز خانگی سالم و خوشمزهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سس مایونز + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه سس مایونز

مواد لازم برای 5 نفر

⫸ تخم مرغ 1 عدد

⫸ روغن 3/4 لیوان

⫸ سرکه سفید 2 قاشق غذاخوری

⫸ نمک 1 قاشق چایخوری


مرحله اول

برای درست کردن سس مایونز خانگی و سالم ابتدا یک عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف کوچک بشکنید و بعد روغن رو اضافه کنید.


مرحله دوم

دو قاشق غذاخوری سرکه سفید رو به همراه یک قاشق چای‌خوری نمک به تخم مرغ اضافه کنید.


مرحله سوم

به کمک گوشت کوب برقی این مواد رو با هم مخلوط کنید تا وقتی که سفید و یک دست شوند و به غلظت برسند.


مرحله چهارم

وقتی که مواد به غلظت رسید ، می‌توانید آن را داخل یک ظرف دربسته بریزید و درون یخچال قرار بدید تا خنک شود و بعد به همراه انواع غذا و سالاد آن را سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
به دلخواه و با توجه به ذائقه خود می‌توانید 2 قاشق مرباخوری سس خردل هم به باقی این مواد اضافه کنید.
◉ برای اینکه بافت سس مایونز شما بهتر باشد ، روغن را کم کم به باقی مواد اضافه کنید و همزمان مخلوط کنید.
◉ برای خوش طعم‌تر شدن سس ، می‌توانید مقداری آبلیمو ، فلفل سیاه و شکر را به باقی مواد در این دستور پخت اضافه کنید.
◉ برای اینکه سس با طعم بهتری داشته باشید ، می‌توانید زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و فقط از زرده تخم مرغ استفاده کنید.
◉ اضافه کردن شکر به مواد سس مایونز ، باعث بالانس شدن مزه‌ها می‌شود. اما اگر دوست نداشتید ، می‌توانید آن را حذف کنید.
◉ در تهیه سس مایونز می‌توانید مقداری سس خردل هم استفاده کنید. اما در صورتی که سس خردل نداشتید ، می‌توانید از یک قاشق چای‌خوری پودر خردل استفاده کنید.
◉ در تهیه سس مایونز به هیچ عنوان از روغن کنجد و یا روغن زیتون و یا دیگر روغن‌های گیاهی استفاده نکنید ، زیرا غلظت مورد نظر را به شما نمی‌دهد.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.