طرز تهیه ترشک آلبالو ملس با شکر خانگی و خوشمزه
سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه ترشک آلبالو رو آوردیم.مطمعنا همتون این خوراکی خوشمزه و ترش رو امتحان کردید پس اگه دوست دارید که خودتون این ترشک خوشمزه رو درست کنید با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه ترشک آلبالو خونگی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ آلبالو 500 گرم
⫸ آب 2 لیوان
⫸ نبات یا شکر به مقدار لازم
⫸ نمک به مقدار لازم
⫸ گلپر به مقدار لازم
مرحله اول
درست کردن این ترشک های خوشمزه ۵۰۰ گرم آلبالو و تمیز کنید و بعد اونها رو خوب بشورید و آبکش کنید. بعد آلبالو ها رو به همراه دو لیوان آب داخل ماهیتابه بریزید و بگذارید تا به جوش بیاد.
مرحله دوم
وقتی آب به جوش اومد برای اینکه طعم ترش کمی ملس بشه به اون مقداری نبات یا شکر اضافه کنید بعد به آن مقداری نمک بزنید را تفت بدید بعد بزارید تا به مدت دو ساعت روی حرارت متوسط بمونه تا قشنگ نرم بشه و آب اون کشیده بشه.
مرحله سوم
در آخر به آلبالو ها کمی گلپر بزنید و آلبالو ها را از روی حرارت بردارید.آلبالو ها رو داخل کیسه زیپدار بریزید و بعد با چاقوی داغ اونهارو به چند قسمت تقسیم کنید. نوش جان