طرز تهیه ترشی مشهدی اصل + ادویه ترشی مشهدی
سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک ترشی خیلی خوشمزه از شهر مشهد هست که میتونید خیلی راحت اون رو درست کنید و همراه با انواع غذاها اون رو میل کنید با ما همراه باشید.
طرز تهیه ترشی مشهدی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ پوره گوجه فرنگی🍅 1 کیلو
⫸ سرکه سفید یا قرمز 1 لیوان
⫸ گل کلم ، کرفس ، هویج🥕 به میزان لازم
⫸ برگ کرفس و گشنیز به میزان لازم
⫸ فلفل قرمز🌶️ به میزان لازم
⫸ سیر🧄 6 الی 7 عدد
⫸ دونه فلفل سیاه ، گلپر ، سیاهدونه ، نمک🧂 ، فلفل بیبر ، تخم گشنیز به میزان لازم
مرحله اول🌶️
بریم باهم این ترشی خوشمزه مشهدی رو یاد بگیریم ، یکی از نکات اولیه این ترشی خشک بودن مواد اولیه آن یک قطره آب هم باعث کپک زدن ترشی میشه ؛ در مرحله اول 1 کیلو گوجه فرنگی🍅 رو بشورید و پوست و آنها را بگیرید .
مرحله دوم
گوجه ها🍅 رو با هر دستگاهی که دارید پوره کنید و آن ها را از صافی رد کنید حالا یک ماهیتابه روی حرارت قرار بدید و بعد پوره گوجه فرنگی🍅 را داخل آن بریزید تا وقتی که آب گوجه فرنگی کشیده بشه.
مرحله سوم
مقداری برگ کرفس و گشنیز را بشورید و خوب خشک کنید و بعد اونها رو به صورت ساطوری🔪 خرد کنید . حالا گل کلم را بشورید و اجازه بدید که آب اون خوب بره بعد به هر اندازه که دوست دارید آن را خرد کنید.
مرحله چهارم
چند عدد هویج🥕 را بشورید و با دستمال خشک کنید و بعد به هر اندازه که دوست دارید آنها را خرد کنید. حالا چند عدد فلفل قرمز🌶️ را خوب خورد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید بعد 6 الی 7 عدد سیر🧄 را پوست بگیرید و به همراه کرفس اونا رو خوب خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید.
مرحله پنجم
وقتی که آب گوجه فرنگی🍅 کشیده شد به اون 1 لیوان سرکه سفید یا قرمز اضافه کنید سپس به اون مقداری نمک🧂 بزنید و با هم مخلوط کنید ، سبزیجات خرد شده رو به پوره گوجه فرنگی🍅 اضافه کنید و با هم تفت بدید.
مرحله ششم
در این مرحله سبزی معطر خشک شده و ادویه های ترشی که شامل دونه فلفل سیاه ، گلپر ، سیاهدونه ، نمک🧂 ، فلفل بیبر ، تخم گشنیز هست رو اضافه کنید و همه مواد را مجدداً با هم تفت بدید بعد از 30 دقیقه⏰ مواد رو از روی حرارت بردارید بعد ترشی رو داخل یک قوطی شیشه ای🫙 بریزید و بزارید جای خنک ؛ نوش جان