طرز تهیه آلاسکا (بستنس میوه ای) هندوانه خانگی
سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه آلاسکا هندوانه رو آوردیم. اگر دوست دارید یک بستنی یخی خوشمزه داشته باشید که خیلی راحت درست بشه این آموزش برای شماست . با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه آلاسکا هندوانه
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ هندوانه حدود ۲ پیمانه
⫸ شکر به اندازه لازم
⫸ آبلیمو 1 الی 2 قاشق غذاخوری
⫸ خامه قنادی یا بسنتی وانیلی 1 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی با رشته آماده
مرحله اول
برای درست کردن آلاسکا هندوانهای ابتدا هندوانه را خرد کنید بعد پوست آن رو بگیرید حالا هسته هندوانه را جدا کنید و داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید
مرحله دوم
بعد به آن مقداری شکر اضافه کنید بعد به دلخواه یک قاشق غذاخوری آب لیمو به هندوانه اضافه کنید حالا در مخلوط کن را بزارید و هندوانه را خوب پوره کنید. حالا هندوانه را از صافی رد کنید.
مرحله سوم
در این مرحله پوره به دست اومده رو داخل قالب های آلاسکا بریزید. اگر دوست داشته باشید میتونید مقداری خامه یا بستنی وانیلی رو به پوره هندوانه اضافه کنید و هم بزنید تا طعم متفاوتی داشته باشه بعد این مخلوط را هم داخل قالب آلاسکا بریزید و در قالب ها رو بذارید
مرحله چهارم
داخل فریزر قرار بدید. بعد از اینکه آلاسکا هابر قالب را به مدت یک الی دو دقیقه داخل آب ولرم قرار بدید و بعد آن را جدا کنید نوش جان