طرز تهیه باسلوق با شیره انگور با نشاسته و گردو

طرز تهیه باسلوق با شیره انگور با نشاسته و گردوسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه باسلوق متفاوت رو آوردم.آموزش امروز طرز تهیه باسلوق با شیره انگور هست.برای درست کردن این باسلوق خوشمزه با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

طرز تهیه باسلوق با شیره انگور

مواد لازم برای 4 نفر

آرد 1/3 پیمانه

شکر نصف پیمانه

نشاسته گل یا ذرت 1/3 پیمانه

شیره 1 پیمانه

آب 2 پیمانه

گردو و مغز دلخواه به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این باسلوق های خوشمزه ابتدا یک سوم پیمانه آرد رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید و اون رو تفت بدید تا از خامی در بیاد یک سوم پیمانه نشاسته ذرت رو روی آرد الک کنید.


مرحله دوم

بعد به ان نصف پیمانه شکر اضافه کنید و در آخر دو پیمانه آب و یک پیمانه شیر را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و روی شعله ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید تا مواد به غلظت برسه اواسط کار به مواد کره رو اضافه کنید هم بزنید تا کره آب بشه.


مرحله سوم

وقتی مواد کاملاً غلیظ شد و وسط ظرف جمع شد آن را از روی حرارت بردارید تا خنک بشه و وقتی که مواد خنک شد آن را روی نایلون پهن کنید وقتی که مواد را پهن کردید روی اون گردو و یا هر مغز که دوست داری بچینید و با کمک کیسه فریزر اون رو رول کنید.


مرحله چهارم

حالا این باسلوق و داخل یخچال به مدت ۳ الی ۴ ساعت قرار بدید تا خودش رو بگیره بعد از ۳ الی ۴ ساعت باسلوق را از داخل یخچال بیرون بیارید و اون رو به هر اندازه ای که دوست دارید برش بدید و در ظرف سرو بچینید نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.