طرز تهیه بستنی انبه برای 6 نفر بدون ثعلب خانگی و سالم
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه بستنی انبه + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه بستنی انبه
مواد لازم برای 6 نفر
⫸ هل 8 عدد
⫸ شیر 250 میلی لیتر
⫸ خامه 300 میلی لیتر
⫸ شیر عسلی 400 گرم
⫸ انبه 800 گرم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک بستنی دنت با کیک شکلاتی بدون فر
مرحله اول
برای درست کردن این بستنی خوشمزه ، اول از هر چیزی داخل قالب مستطیلی مورد نظرتون رو دو لایه سلفون بیندازید ، به طوری که اطراف آن از قالب بیرون زده باشد. بعد آن را کنار بذارید.
مرحله دوم
خامه ، شیر و هل رو داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید و مدام هم بزنید ، تا مواد به جوش بیاید. سپس این ترکیب را از روی حرارت بردارید و 30 دقیقه زمان بدید تا خنک شود و مزه و عطر هل داخل شیر پخش شود.
مرحله سوم
در این فاصله انبه خرد شده را داخل مخلوط کن بریزید و دستگاه رو روشن کنید ، تا زمانی که به صورت کامل پوره شود و به بافت یک دست برسد. حالا ترکیب شیر و خامه را از صافی رد کنید و بعد به آن شیر عسلی رو اضافه کنید و با همزن برقی به مدت 15 دقیقه مدام هم بزنید ، تا جایی که مواد به بافت غلیظ برسد.
مرحله چهارم
انبهها را به مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. سپس مایه بستنی رو داخل قالب که در مرحله اول سلفون انداختید ، بریزید و سطح اون را صاف کنید و بعد روی اون رو با سلفونهای آویزان از قالب بپوشانید.
مرحله پنجم
قالب را به مدت یک شب تا صبح داخل فریزر قرار بدید تا بستنی سفت شود و ببندد. سپس 10 دقیقه قبل از سرو بستنی اون را از داخل فریز بیرون بیاورید تا نرم شود. سپس اون را سرو کنید و با میوه و مغزیجات دلخواهتون سر کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ حتماً قبل از اینکه بستنی رو سرو کنید ، اون رو به مدت 10 دقیقه از داخل فریزر بیرون بیاورید ، تا کمی نرم شود بعد اون رو سرو کنید.
◉ برای تزیین روی بستنی میتوانید از شکلات آب شده ، انواع میوه و مغزیجات استفاده کنید.
◉ برای اینکه بستنی آماده شود به یک شب تا صبح نیاز دارید ، ولی اگر بعد از این مدت بستنی هنوز شل بود به آن زمان بیشتری بدهید.