طرز تهیه بستنی انبه برای 6 نفر بدون ثعلب خانگی و سالم

طرز تهیه بستنی انبه برای 6 نفر بدون ثعلب خانگی و سالمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه بستنی انبه + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 10 دقیقه
زمان تهیه: 120 دقیقه

طرز تهیه بستنی انبه

مواد لازم برای 6 نفر

هل 8 عدد

شیر 250 میلی لیتر

خامه 300 میلی لیتر

شیر عسلی 400 گرم

انبه 800 گرم


مرحله اول

برای درست کردن این بستنی خوشمزه ، اول از هر چیزی داخل قالب مستطیلی مورد نظرتون رو دو لایه سلفون بیندازید ، به طوری که اطراف آن از قالب بیرون زده باشد. بعد آن را کنار بذارید.


مرحله دوم

خامه ، شیر و هل رو داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید و مدام هم بزنید ، تا مواد به جوش بیاید. سپس این ترکیب را از روی حرارت بردارید و 30 دقیقه زمان بدید تا خنک شود و مزه و عطر هل داخل شیر پخش شود.


مرحله سوم

در این فاصله انبه خرد شده را داخل مخلوط کن بریزید و دستگاه رو روشن کنید ، تا زمانی که به صورت کامل پوره شود و به بافت یک دست برسد. حالا ترکیب شیر و خامه را از صافی رد کنید و بعد به آن شیر عسلی رو اضافه کنید و با همزن برقی به مدت 15 دقیقه مدام هم بزنید ، تا جایی که مواد به بافت غلیظ برسد.


مرحله چهارم

انبه‌ها را به مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. سپس مایه بستنی رو داخل قالب که در مرحله اول سلفون انداختید ، بریزید و سطح اون را صاف کنید و بعد روی اون رو با سلفون‌های آویزان از قالب بپوشانید.


مرحله پنجم

قالب را به مدت یک شب تا صبح داخل فریزر قرار بدید تا بستنی سفت شود و ببندد. سپس 10 دقیقه قبل از سرو بستنی اون را از داخل فریز بیرون بیاورید تا نرم شود. سپس اون را سرو کنید و با میوه و مغزیجات دلخواهتون سر کنید. نوش جان


نکات مهم
حتماً قبل از اینکه بستنی رو سرو کنید ، اون رو به مدت 10 دقیقه از داخل فریزر بیرون بیاورید ، تا کمی نرم شود بعد اون رو سرو کنید.
برای تزیین روی بستنی می‌توانید از شکلات آب شده ، انواع میوه و مغزیجات استفاده کنید.
برای اینکه بستنی آماده شود به یک شب تا صبح نیاز دارید ، ولی اگر بعد از این مدت بستنی هنوز شل بود به آن زمان بیشتری بدهید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.