طرز تهیه بستنی سوخاری با طعم عالی به روش کافی شاپی
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون دسر خیلی ساده رو آوردیم که مطمعنا خیلیاتون اسم اون رو شنیدید که با ظاهر و طعم بی نظیرش مناسب یه پذیرایی جذاب در مهمانی هاست ؛ آموزش امروز طرز تهیه بستنی سوخاری هست.
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه بستنی سوخاری
مواد لازم برای 2 نفر
⫸ بستنی وانیلی 2 اسکوپ
⫸ بیسکوییت پتی بور 1 بسته
⫸ تخممرغ🥚 1 عدد
⫸ شکلات دلخواه🍫 به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه سه طعم بستنی خانگی بدون نیاز به قالب و ثعلب
مرحله اول
در مرحله اول داخل یک کاسه سلفون بکشید سپس روی اون بستنی بزارید بعد 1 عدد از شکلات🍫 دلخواهتون رو وسط بستنی بزارید حالا یک مقداری دیگر از بستنی وانیلی رو روی اون بزارید بعد سلفون رو ببنید و اون رو به شکل گرد در بیارید ، بستنی رو به مدت 2 الی 3 ساعت داخل یخچال قرار بدید .
مرحله دوم
1 بسته بیسکوییت پتی بور رو داخل یک کیسه بریزید بعد با گوشت کوب خوب خرد کنید ؛ 1 عدد تخم مرغ🥚 رو داخل ظرف بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا از لختگی در بیاد .
مرحله سوم
بستنی رو از داخل سلفون بیرون بیارید بعد داخل بیسکویت پتی بور بزنید سپس اون رو داخل تخم مرغ🥚 بزنید بعد مجددا داخل بیسکوییت بزنید .
مرحله چهارم
تا نصف یک قابلمه روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید ؛ وقتی روغن داغ شد🔥 بستنی رو داخل روغن بزارید تا سرخ بشه بعد از 1 الی 2 دقیقه⏰ اون رو از داخل روغن بیرون بیارید و روی دستمال روغن گیر بزارید ؛ نوش جان