طرز تهیه بستنی یخی طالبی خانگی خوشمزه بدون ثعلب
همراهان محترم سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک بستنی خوشمزه رو آوردیم که یک گزینه عالی برای خنک شدن در فصل تابستانه . آموزش امروز طرز تهیه بستنی طالبی یخی هست که بدون نیاز به شیر و ثعلب میتونید تهیه و سرو کنید .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه بستنی طالبی یخی
مواد لازم برای 2 الی 3 نفر
⫸ طالبی 1 لیوان
⫸ شکر 1 قاشق غذاخوری
⫸ خامه قنادی 1 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز : طرز تهیه اسکمو اصل گیلانی با آلو جنگلی و آلبالو
مرحله اول
ابتدا 1 عدد طالبی را پوست بگیرید و بعد به اندازه 1 لیوان از آن خرد کنید داخل میکسر بریزید و بعد به آن شکر و خامه قنادی را اضافه کنید سپس آنها را خوب با هم میکس کنید تا وقتی که یکدست شود .
مرحله دوم
سپس مواد را داخل قالب سیلیکونی بریزید و بعد 1 عدد چوب بستنی داخل آن قرار بدید سپس آن را به مدت 7 الی 8 ساعت داخل یخچال قرار بدید تا یخ بزند ؛ نوش جان