طرز تهیه اسکمو اصل گیلانی با آلو جنگلی و آلبالو

طرز تهیه اسکمو اصل گیلانی با آلو جنگلی و آلبالوسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون اسکمو گیلانی رو آوردیم. اگر شما هم عاشق میوه های ترش و بستنی یخی هستید بهتون پیشنهاد میکنیم این آموزش و از دست ندید. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 120 دقیقه

طرز تهیه اسکمو گیلانی

مواد لازم برای 4 نفر

آلبالو یک کاسه ماست خوری

آلبالو خشک یک کاسه ماست خوری

آلو جنگلی یک کاسه ماست خوری

نمک 1 قاشق چایخوری

گلپر 1 قاشق چایخوری

شکر نصف قاشق چایخوری

لیمو ترش 1 نصفه

آب نصف لیوان


مرحله اول

اول از همه یک کاسه ماست خوری آلبالو رو بشورید و خشک کنید بعد هسته های اون رو دربیارید حالا آلبالو های تازه رو به همراه آلبالو خشک د آلو جنگلی داخل یک قابلمه بریزید بعد روی حرارت قرار بدید و به اون کمی آب اصافه کنید و هم بزنید تا وقتی که میوه ها بپزن.


مرحله دوم

بعد میوه هارو داخل آب کش بریزید و هسته های اون رو جدا کنید حالا میوه هارو داخل یک میکسر بریزید و آبی که میوه ها با اون پختند رو به اون اضافه کنید.


مرحله سوم

به آن ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق چایخوری گلپر و نصف قاشق چایخوری شکر و نصف یک عدد لیمو ترش رو اضافه کنید و اون هارو خوب باهم میکس کنید حالا مواد رو داخل لیوان های یک بار مصرف بریزید بعد به مدت ۱۲ ساعت داخل یخچال قرار بدید. نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.