طرز تهیه اسکمو اصل گیلانی با آلو جنگلی و آلبالو
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون اسکمو گیلانی رو آوردیم. اگر شما هم عاشق میوه های ترش و بستنی یخی هستید بهتون پیشنهاد میکنیم این آموزش و از دست ندید. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه اسکمو گیلانی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ آلبالو یک کاسه ماست خوری
⫸ آلبالو خشک یک کاسه ماست خوری
⫸ آلو جنگلی یک کاسه ماست خوری
⫸ نمک 1 قاشق چایخوری
⫸ گلپر 1 قاشق چایخوری
⫸ شکر نصف قاشق چایخوری
⫸ لیمو ترش 1 نصفه
⫸ آب نصف لیوان
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه آلاسکا (بستنی میوه ای) هندوانه خانگی
مرحله اول
اول از همه یک کاسه ماست خوری آلبالو رو بشورید و خشک کنید بعد هسته های اون رو دربیارید حالا آلبالو های تازه رو به همراه آلبالو خشک د آلو جنگلی داخل یک قابلمه بریزید بعد روی حرارت قرار بدید و به اون کمی آب اصافه کنید و هم بزنید تا وقتی که میوه ها بپزن.
مرحله دوم
بعد میوه هارو داخل آب کش بریزید و هسته های اون رو جدا کنید حالا میوه هارو داخل یک میکسر بریزید و آبی که میوه ها با اون پختند رو به اون اضافه کنید.
مرحله سوم
به آن ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق چایخوری گلپر و نصف قاشق چایخوری شکر و نصف یک عدد لیمو ترش رو اضافه کنید و اون هارو خوب باهم میکس کنید حالا مواد رو داخل لیوان های یک بار مصرف بریزید بعد به مدت ۱۲ ساعت داخل یخچال قرار بدید. نوش جان