طرز تهیه دسر بیسکوییتی یخچالی خوشمزه با عسل و گردو
سلام به همراهان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک دسر خیلی متفاوت و آسون رو آوردیم که به راحتی و در کمترین زمان درست میشه. آموزش امروز دسر بیسکوییتی یخچالی هست ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه دسر بیسکوییتی یخچالی
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ بیسکوییت پتی بور 1 بسته
⫸ فندق یا گردوی خرد شده 4 قاشق غذاخوری
⫸ شیر🥛 1/2 پیمانه
⫸ خامه 1 کاسه ماست خوری
⫸ عسل🍯 2 قاشق غذاخوری
⫸ شکلات🍫 130 گرم
⫸ نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری پر
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی یخچالی با پتی پور
مرحله اول
ابتدا 1 بسته بیسکویت پتی پور رو داخل کیسه فریزر بریزید بعد با وردنه خوب اون رو پوره کنید حالا بیسکوییت ها رو داخل یک ظرف بریزید بعد به آن 4 قاشق غذاخوری فندق یا گردوی خرد شده اضافه کنید و با هم مخلوط کنید .
مرحله دوم
1/2 پیمانه شیر🥛 رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید و سپس به آن 2 قاشق غذاخوری عسل🍯 اضافه کنید و هم بزنید وقتی که عسل🍯 داخل شیر🍯 حل شد به آن 130 گرم شکلات تخته ای🍫 اضافه کنید و مدام هم بزنید تا وقتی که شکلات داخل شیر حل شود .
مرحله سوم
1 کاسه ماست خوری خامه به مواد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا خامه داخل مواد حل بشه در این مرحله مواد را داخل ماهیتابه بریزید و هم بزنید تا کمی غلیظ شود .
مرحله چهارم
وقتی که مواد غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید و اجازه بدید تا خنک بشه بعد از اینکه مواد خنک شد آن را به بیسکویت ها اضافه کنید و مخلوط کنید ، حالا این مخلوط را داخل قالب مورد نظرتون بریزید و به مدت 5 الی 6 ساعت⏰ داخل فریزر قرار بدید ؛ نوش جان