طرز تهیه چیزکیک یخچالی ماچا با بیسکوئیت پیتی پور

طرز تهیه چیزکیک یخچالی ماچا با بیسکوئیت پیتی پورسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک چیز کیک خیلی خوشمزه رو آوردیم که تازگی ها خیلی معروف شده . آموزش امروز طرز تهیه چیزکیک یخچالی ماچا هست ، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه چیزکیک یخچالی ماچا

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

بيسكويت پتي بور 2 بسته

كره 100 گرم

پنير ماسكارپونه 200 گرم

خامه 200 گرم

شكر يا پودر قند 200 گرم

پودر كاكائو 2 قاشق غذاخوری

ژلاتين 10 گرم+ آب 1 ليوان

ماچا 1 قاشق چایخوری

وانيل نوك قاشق چایخوری


مرحله اول

در مرحله اول دو بسته بیسکویت پتی بور را داخل یک کیسه بریزید و خوب آنها را با وردنه خرد کنید ، بیسکویت ها را داخل ظرف بریزید و بعد به آن ۱۰۰ گرم کره آب شده و دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو را اضافه کنید.


مرحله دوم

وقتی که یکدست شد اون رو داخل قالب کمربندی که از قبل داخل آن کاغذ روغنی انداخته اید بریزید و خوب با گوشتکوب اون رو فشرده و منسجم کنید بعد آن را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدید.


مرحله سوم

۲۰۰ گرم خامه رو داخل یک ظرف بریزید بعد به اون ۲۰۰ گرم شکر یا پودر قند را اضافه کنید سپس ۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه به همراه وانیل و ماچو اضافه کنید ، این مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه و بعد اون رو کنار بزارید.


مرحله چهارم

۱۰ گرم ژلاتین رو داخل ظرف بریزید به آن یک لیوان آب اضافه کنید و مخلوط کنید روی حرارت قرار بدید تا ژلاتین داخل آب حل بشه سپس آن را به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید ، مواد چیز کیک رو روی بیسکویت پتی پور بریزید و قالب رو چند بار به سطح بکوبید تا هوای اون خالی بشه و چیز کیک را داخل یخچال بذارید تا ببنده ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.