طرز تهیه چیزکیک یخچالی ماچا با بیسکوئیت پیتی پور
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک چیز کیک خیلی خوشمزه رو آوردیم که تازگی ها خیلی معروف شده . آموزش امروز طرز تهیه چیزکیک یخچالی ماچا هست ، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه چیزکیک یخچالی ماچا
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ بيسكويت پتي بور 2 بسته
⫸ كره 100 گرم
⫸ پنير ماسكارپونه 200 گرم
⫸ خامه 200 گرم
⫸ شكر يا پودر قند 200 گرم
⫸ پودر كاكائو 2 قاشق غذاخوری
⫸ ژلاتين 10 گرم+ آب 1 ليوان
⫸ ماچا 1 قاشق چایخوری
⫸ وانيل نوك قاشق چایخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه چیز کیک ژاپنی خانگی و با بافت لطیف و نرم
مرحله اول
در مرحله اول دو بسته بیسکویت پتی بور را داخل یک کیسه بریزید و خوب آنها را با وردنه خرد کنید ، بیسکویت ها را داخل ظرف بریزید و بعد به آن ۱۰۰ گرم کره آب شده و دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو را اضافه کنید.
مرحله دوم
وقتی که یکدست شد اون رو داخل قالب کمربندی که از قبل داخل آن کاغذ روغنی انداخته اید بریزید و خوب با گوشتکوب اون رو فشرده و منسجم کنید بعد آن را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدید.
مرحله سوم
۲۰۰ گرم خامه رو داخل یک ظرف بریزید بعد به اون ۲۰۰ گرم شکر یا پودر قند را اضافه کنید سپس ۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه به همراه وانیل و ماچو اضافه کنید ، این مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه و بعد اون رو کنار بزارید.
مرحله چهارم
۱۰ گرم ژلاتین رو داخل ظرف بریزید به آن یک لیوان آب اضافه کنید و مخلوط کنید روی حرارت قرار بدید تا ژلاتین داخل آب حل بشه سپس آن را به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید ، مواد چیز کیک رو روی بیسکویت پتی پور بریزید و قالب رو چند بار به سطح بکوبید تا هوای اون خالی بشه و چیز کیک را داخل یخچال بذارید تا ببنده ؛ نوش جان