طرز تهیه کرم چیز انبه با پنیر ماسکارپونه دسر راحت و خوشمزه

طرز تهیه کرم چیز انبه با پنیر ماسکارپونه دسر راحت و خوشمزهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کرم چیز انبه + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 05 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه کرم چیز انبه

مواد لازم برای 4 نفر

انبه 2 عدد

شکر به مقدار لازم

خامه 200 گرم

پنیر ماسکارپونه 200 گرم

آب سرد 1/2 پیمانه

پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای درست کردن این کرم چیز انبه خوشمزه ، ابتدا داخل یک کاسه مقداری آب بریزید و پودر ژلاتین رو به آن اضافه کنید و هم بزنید ، تا جایی که پودر ژلاتین با آب مخلوط شود.


مرحله دوم

در مرحله دوم ، ظرف رو روی حرارت کتری قرار بدید و مدام هم بزنید تا به روش بنماری ژلاتین داخل آب حل شود. سپس اون را از روی کتری بردارید و کنار بذارید ، تا کامل خنک شود.


مرحله سوم

انبه‌ها رو پوست بگیرید و بعد اون‌ها رو داخل یک ظرف بریزید ، با گوشتکوب برقی انبه رو به صورت کامل پوره و له کنید. بعد از اینکه انبه‌ها را پوره کردید ، خامه رو به آن اضافه کنید و با همزن دستی در حدی که مواد با هم ترکیب شوند ، اون‌ها رو هم بزنید.


مرحله چهارم

با توجه به ذائقه خود مقداری شکر به این ترکیب اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. حالا پنیر رو داخل یک ظرف دیگر بریزید و با چنگال اون رو هم بزنید ، تا بافت پنیر از هم باز و یکدست شود.


مرحله پنجم

پنیر رو به مخلوط قبلی اضافه کنید و اون‌ها را هم بزنید ، تا پنیر به صورت کامل با باقی مواد مخلوط شود. در نهایت ژلاتین سرد شده را به مواد اضافه کنید و انقدر هم بزنید ، تا همه مواد با هم یکدست شود و شکر به صورت کامل حل شود.


مرحله ششم

داخل قالب مورد نظرتون رو با دو قطره روغن چرب کنید. بعد مواد دسر رو داخل آن بریزید و قالب رو چند بار به سطح کار بکوبید تا حباب بین آن از بین برود. حالا دسر رو داخل یخچال قرار بدهید و 3 الی 4 ساعت زمان بدید تا دسر سفت شود و آماده خوردن شود. سپس اون را سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
در صورتی که پنیر ماسکارپونه در دسترس نداشتید ، می‌توانید به جای آن از پنیر خامه‌ای هم استفاده کنید.
به جای اینکه ژلاتین رو به روش بنماری آب کنید ، می‌توانید اون رو به مدت یک دقیقه داخل فر قرار بدید.
حتماً قبل از اینکه دسر رو داخل قالب بریزید داخل قالب رو با مقداری روغن چرب کنید ، تا موقعی که می‌خواهید دسر را از آن خارج کنید خراب نشود.
به صورت لخواه می‌توانید به جای ژلاتین از پودر ژله انبه استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.