طرز تهیه دسر بوراتوس توت فرنگی فرانسوی کافی شاپی
دوستان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه دسر صورتی خوشمزه رو آوردیم که میتونید برای مهمونی هاتون اون رو درست کنید و میل کنید ؛ آموزش امروز طرز تهیه دسر بوراتوس توت فرنگی هست .
دسر بوراتوس یک دسر جذاب و تقریبا جدید فرانسوی است که بستنی یکی از ترکیبات این دسر صورتی و خوشگل است ، این دسر تابستونی خوشمزه یک گزینه عالی برای پذیرایی است .
که با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه دسر بوراتوس توت فرنگی
مواد لازم برای 3 الی 5 نفر
⫸ شیر 1 پیمانه
⫸ پنیر خامه ای 250 گرم
⫸ بستنی وانیلی 250 گرم
⫸ توت فرنگی 1 پیمانه
⫸ ژلاتین 2 قاشق غذاخوری پر
⫸ شیر برای ژلاتین 1/3 پیمانه
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه دسر پلمبیر با مغز خشکبار و بستنی خوش طعم
مرحله اول
ابتدا کف قالب مورد نظرتان را با کمی روغن چرب کنید و سپس به مدت 20 دقیقه داخل فریزر قرار بدید ، توت فرنگی ها رو بشورید و برگ سبز آن را جدا کنید و بعد آنها را داخل مخلوط کن بریزید و خوب آنها را پوره کنید .
مرحله دوم
پودر ژلاتین رو داخل شیر بریزید و کمی اون رو هم بزنید بعد روی بخار کتری قرار بدید پنیر خامه ای و خامه صبحانه رو داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید و پوره توت فرنگی را به آن اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا وقتی که مواد یکدست شود .
مرحله سوم
بستنی را با کمی شیر ولرم ترکیب کنید بعد آن را به بقیه شیر اضافه کنید سپس ژلاتین بنماری شده را به همراه شیر هم به مواد اضافه کنید .
مرحله چهارم
مواد رو داخل قالب بریزید و 8 ساعت داخل یخچال قرار بدید تا کاملا ببنده کف ظرف سرو را کمی خیس کنید بعد وقتی که دسر سفت شد با چاقو آن را از دیواره های قالب جدا کنید و بعد آن را داخل قالب روی ظرف سرو برگردانید ؛ نوش جان