طرز تهیه دسر پلمبیر با مغز خشکبار و بستنی خوش طعم

طرز تهیه دسر پلمبیر با مغز خشکبار و بستنی خوش طعم

سلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک دسر خیلی راحت رو آوردیم که اگه وقت کافی برای درست کردن دسر نداشته باشید این دسر یک گزینه خوب برای شماست. آموزش امروز طرز تهیه دسر پلمبیر با مغز خشکبار و بستنی هست. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

طرز تهیه دسر پلمبیر با مغز خشکبار

مواد لازم برای 4 نفر

تخم‌ مرغ 2 عدد

خامه صبحانه 200 گرم

بستنی وانیلی با زعفرانی 1 و 1/4 لیوان

شیر 1 لیوان فرانسوی

شکر 5 قاشق غذاخوری

وانیل نصف قاشق چایخوری

پودر ژلاتین 2/5 قاشق غذاخوری

آب سرد نصف لیوان فرانسوی

پودر گردو، پودر بادام و پودر پسته به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول و نیم قاشق غذا خوری پودر ژلاتین رو داخل یک ظرف بریزید بعد نصف لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و هم بزنید تا بافت اون اسفنجی بشه. حالا اون رو روی حرارت غیرمستقیم کتری قرار بدید تا تا یک دست بشه .


مرحله دوم

حالا دو عدد تخم مرغ را بشکنید و زرده و سفیده آن را جدا کنید حالا سفیده تخم مرغ را با همزن برقی خوب هم بزنید تا وقتی که حجم بگیره وقتی که سفیده تخم مرغ حجم گرفت به آن ۲ قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و دوباره با همزن برقی هم بزنید هم زدن را تا جایی ادامه بدید که وقتی ظرف رو برمیگردونید سفیده تخم مرغ از داخل ظرف بیرون نریزه حالا سفیده تخم مرغ را داخل یخچال قرار بدید تا فرم خود را از دست نده.


مرحله سوم

حالا مابقی شکر رو به زرده تخم مرغ اضافه کنید و سپس نصف قاشق چای خوری وانیل را به آن اضافه کنید حالا با همزن برقی مدام هم بزنید تا وقتی که کرم رنگ و کشدار بشه حالا مواد را داخل قابلمه بریزید بعد به آن یک لیوان شیر اضافه کنید حالا اون رو در حد مخلوط شدن هم بزنید.


مرحله چهارم

بعد به مدت چند دقیقه در حد گرم شدن روی حرارت قرار بدید وقتی که مواد گرم شد آن را داخل یک ظرف بزرگتر بریزید حالا داخل یک ظرف دیگر ۲۰۰ گرم خامه صبحانه و یک و یک چهارم لیوان بستنی وانیلی یا زعفرانی را با هم مخلوط کنید بعد از آن را به بقیه مواد اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید .


مرحله پنجم

حالا پودر انواع مغزیجات دلخواهتون رو به آن اضافه کنید و هم بزنید ، ژلاتین رو به مواد اضافه کنید و باهم هم بزنید سپس سفیده تخم مرغ و به مواد اضافه کنید و خوب با همزن دستی هم بزنید تا یکدست بشه و در اواسط کار حتما آن را دورگیری کنید حالا داخل قالب مورد نظرتون رو با روغن کمی چرب کنید بعد از مواد دسر داخل قالب بریزید ؛ قالب رو داخل یخچال بزارید تا خوب ببنده. سپس دسر را داخل ظرف مورد نظرتون برگردونید.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.