طرز تهیه دسر جنون شکلات با کیک شکلاتی کافی شاپی
مخاطبین هنرمند سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه دسر جنون شکلات رو آوردیم اگر شما هم جزو افرادی هستید که عاشق شکلاتید پیشنهاد میکنیم این دسر رو از دست ندید ، با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه دسر جنون شکلات
مواد لازم برای کیک شکلاتی
⫸ تخم مرغ 2 عدد
⫸ شیر 200 میلی لیتر
⫸ روغن مایع 90 گرم
⫸ آرد سفید 240 گرم
⫸ شکر 300 گرم
⫸ آب جوش 200 میلی لیتر
⫸ پودر کاکائو 3 الی 4 قاشق غذاخوری
⫸ جوش شیرین 1/5 قاشق چایخوری
⫸ بیکینگ پودر 1/5 قاشق چایخوری
مواد لازم برای کرم دسر
⫸ خامه قنادی 300 گرم
⫸ پنیر خامه ای کم نمک 500 گرم
⫸ شیر غلیظ شده 50 گرم
⫸ پودر کاکائو 1 الی 2 قاشق غذاخوری
⫸ شکلات آب شده 100 گرم
مواد لازم برای گاناش
⫸ خامه صبحانه 100 میلی لیتر
⫸ شکلات 150 گرم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه دسر پان اسپانیا با بیسکویت پتی بور
مرحله اول
برای درست کردن کیک ابتدا تخم مرغ ، شیر ، شکر و روغن رو داخل یک ظرف بریزید و با همزن دستی بزنید تا وقتی که یکدست بشه سپس مواد خشک رو که شامل آرد سفید ، پودر کاکائو ، جوش شیرین و بکینگ پودر هست رو اضافه کنید و خوب مواد رو هم بزنید تا کاملا یکدست بشه در آخر آب جوش رو روی مواد بریزید و هم بزنید .
مرحله دوم
کیک رو داخل قالبی که از قبل چرب کردید بریزید و اون رو داخل فری که از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد تا زمانی که بپزه قرار بدید وقتی کیک پخت از داخل قالب بیرون بیارید و بزارید خنک بشه خنک که شد با دست لهش کنید لازم نیست خیلی له و خرد شود .
مرحله سوم
برای درست کردن کرم دسر خامه قنادی رو با همزن برقی هم بزنید تا وقتی که فرم بگیره وقتی که فرم گرفت بهش پنیر خامه ای ، پودر کاکائو ، شکلات آب شده ی خنک و شیر غلیظ شده رو اضافه کنید و باهم هم بزنید تا یکدست شود .
مرحله چهارم
برای درست کردن گاناش خامه رو داخل یک ظرف بریزید و روی حرارت قرار بدید قبل از جوشیدن خامه اون رو از روی حرارت برداشته و با شکلات مخلوط کنید .
مرحله پنجم
داخل ظرف مورد نظرتون یه لایه کیک خرد شده بریزین روش از کرمی که آماده کردید بریزید دوباره یه لایه دیگه کیک و در آخر گاناشی که از داغی افتاده رو بریزید. بعد با چیپس شکلات یا هرچیزی که دوست داشتین تزیین کنید و بذارید توی یخچال 3 الی 4 ساعت بمونه و بعد سرو کنید ؛ نوش جان