طرز تهیه شیرینی پاریس برست خانگی و ساده

طرز تهیه شیرینی پاریس برست خانگی و سادهسلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک شیرینی ترد و خوشمزه رو از شهر پاریس رو آوردیم.این شیرینی ساده بافت فوق العاده ای داره و شما میتونید داخل اون رو با هر چیزی که دوست دارید پر کنید.با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 35 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه شیرینی پاریس

مواد لازم برای 4 نفر

آب 1/2 پیمانه

شیر 1/2 پیمانه

کره 1/2 پیمانه

آرد 1 و 1/2 پیمانه

تخم مرغ 4 عدد


مرحله اول

در مرحله اول یک دوم پیمان آب و با یک دوم پیمان شیر و یک دوم پیمانه کره با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید تا وقتی که کره آب بشه.


مرحله دوم

سپس یک و یک دوم پیمانه آرد رو اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا وقتی که یک خمیر منسجم به دست بیارید حالا حرارت رو خاموش کنید و اون رو داخل یک ظرف دیگه بریزید حالا تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و هر بار هم بزنید تا کاملا مخلوط بشه.


مرحله سوم

حالا مواد و داخل یک قیف بریزید و بعد سر اون ماسوره دلخواهتون رو بزارید بعد داخل سینی فر کاغذ روغنی بزارید و آن را چرب کنید بعد با خودکار یک دایره اندازه نعلبکی بکشید بعد خمیر را روی اون دایره پایپ کنید.


مرحله چهارم

حالا روی شیرینی ها رو با سفیده تخم مرغ رومال کنید و کمی سطح شیرینی ها را با نوک قاشق صاف کنید سپس داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار بدید تا کاملا بپزه.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.