طرز تهیه دسر مگنولیا موزی کافی شاپی بدون خامه
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک دسر خیلی راحت رو آوردیم که میتونید اون رو با انواع میوه ها درست کنید.آموزش امروز طرز تهیه دسر مگنولیا هست.با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه دسر مگنولیا
مواد لازم برای 2 الی 3 نفر
⫸ موز🍌 2 عدد
⫸ شیر🥛 3 لیوان
⫸ آرد گندم 3 قاشق غذاخوری
⫸ نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
⫸ شکر نصف لیوان
⫸ وانیل نوک قاشق چای خوری
⫸ زرده تخم مرغ🥚 1 عدد
⫸ بيسکوئيت پتی بور🍪 1 بسته
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه دسر موکا شکلاتی با بیسکویت پتی بور
مرحله اول
ابتدا 3 لیوان شیر🥛 را به همراه 3 قاشق غذاخوری آرد گندم ، 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و نصف لیوان شکر رو باهم مخلوط کنید.
مرحله دوم
وقتی که مواد خوب با هم مخلوط شدند یک عدد تخم مرغ🥚 بشکنید و زرده آن را جدا کنید و به آن نوک قاشق چایخوری وانیل را اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید سپس این مخلوط را به بقیه مواد اضافه کنید و مجدد مواد را با هم بزنید تا کرم رنگ بشه.
مرحله سوم
مواد را روی حرارت متوسط قرار بدید و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه وقتی که مواد به غلظت رسید آن را از روی حرارت بردارید وقتی که مواد کمی خنک شد 50 گرم خامه را با کمی از مواد مخلوط کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم
دو عدد موز🍌 را پوست بگیرید و به صورت اسلایسی اون رو خرد کنید سپس موزها را دور ظرف سرو موردنظرتون بچینید ، یک بسته بیسکویت🍪 پتی پور را با غذاساز خوب پودر کنید سپس داخل ظرف سرو بریزید و یک لایه از مواد را داخل ظرف سرو بریزید مجدداً روی مواد یک لایه بیسکویت پتی پور بریزید و این کار رو تکرار کنید تا وقتی که ظرف سرو کاملاً پر بشه و اجازه دهید مواد دسر خوب به خورد هم بروند ؛ نوش جان