طرز تهیه دسر موکا شکلاتی با بیسکویت پتی بور
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه دسر موکا هست. این دسر خیلی راحت درست میشه و برای درست کردن آن نیاز به وقت و امکانات زیادی ندارید و به راحتی میتونید اون رو درست کنید. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه دسر موکا
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ بیسکویت پتی بور 1 بسته
⫸ کره 50 گرم
⫸ پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
⫸ قهوه 1 قاشق غذاخوری
⫸ شکر قهوهای نصف پیمانه
⫸ وانیل نصف قاشق چایخوری
⫸ خامه پاکتی 1/5 بسته
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه دسر پان اسپانیا با بیسکویت پتی بور
مرحله اول
برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا بیسکویت ها را داخل غذاساز بریزید و آنها را کامل کنید. بعد از اینکه بیسکویت ها کامل پودر شدند به آن کره آب شده رو اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله دوم
حالا خامه رو داخل ظرفی بریزید بعد وانیل رو به آن اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید. حالا به بیسکویت های پودر شده پودر کاکائو و قهوه و شکر قهوه ای رو اضافه کنید و خوب اینها را با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم
حالا داخل ظرف یک لایه از خامه و یک لایه از بیسکوییت را به صورت لایه لایه بریزید.بعد روی دسر رو با هرچی که دوست دارید تزئین کنید.نوش جان