طرز تهیه دسر موکا شکلاتی با بیسکویت پتی بور

طرز تهیه دسر موکا شکلاتی با بیسکویت پتی بور

سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه دسر موکا هست. این دسر خیلی راحت درست میشه و برای درست کردن آن نیاز به وقت و امکانات زیادی ندارید و به راحتی میتونید اون رو درست کنید. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه دسر موکا

مواد لازم برای 4 نفر

بیسکویت پتی بور 1 بسته

کره 50 گرم

پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

قهوه 1 قاشق غذاخوری

شکر قهوه‌ای نصف پیمانه

وانیل نصف قاشق چایخوری

خامه پاکتی 1/5 بسته


مرحله اول

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا بیسکویت ها را داخل غذاساز بریزید و آنها را کامل کنید. بعد از اینکه بیسکویت ها کامل پودر شدند به آن کره آب شده رو اضافه کنید و خوب هم بزنید.


مرحله دوم

حالا خامه رو داخل ظرفی بریزید بعد وانیل رو به آن اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید. حالا به بیسکویت های پودر شده پودر کاکائو و قهوه و شکر قهوه ای رو اضافه کنید و خوب اینها را با هم مخلوط کنید.


مرحله سوم

حالا داخل ظرف یک لایه از خامه و یک لایه از بیسکوییت را به صورت لایه لایه بریزید.بعد روی دسر رو با هرچی که دوست دارید تزئین کنید.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.