طرز تهیه فرنی بستنی زعفرانی با آرد برنج بدون خامه

طرز تهیه فرنی بستنی زعفرانی با آرد برنج بدون خامه

سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک دسر خوشمزه ایرانی رو آوردیم به اسم فرنی بستنی.این فرنی خوشمزه و متفاوت رو میتونید خیلی ساده و راحت درست کنید و میل کنید با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

طرز تهیه فرنی بستنی

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ شیر پرچرب 2 لیوان

 آرد نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری

آرد برنج 2 قاشق غذاخوری

⫸ شکر  4 قاشق غذاخوری

⫸ بستنی وانیلی 2 لیوان

⫸ گلاب 1 الی 2 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای درست کردن فرنی بستنی ابتدا دو لیوان شیر پرچرب را به همراه ۲ قاشق غذاخوری آرد برنج و ۲ قاشق غذاخوری آرد نشاسته ذرت داخل قابلمه بریزید همه با هم خوب هم بزنید تا یک دست بشه.


مرحله دوم

بعد مواد رو روی حرارت ملایم قرار بدید حالا مواد را مدام هم بزنید تا وقتی که غلیظ بشه.


مرحله سوم

وقتی که مواد کاملاً غلیظ شد به آن دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری گلاب و ۲ لیوان بستنی وانیلی اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که بستنی آب بشه.


مرحله چهارم

وقتی که بستی کاملاً آب شد فرنی ما آماده است حالا فرنی رو داخل ظرفهای مورد نظرتون بریزید و با هرچی که دوست دارید تزئین کنید.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.