طرز تهیه حلوای انگشت پیچ زعفرانی جنوبی به روش بوشهری
سلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک حلوای خیلی خوشمزه از جنوب کشور رو آوردیم ، این حلوا با تمام حلواهایی که تا الان میل کردید فرق داره و با طعم بی نظیرش حتما طرفدارش میشید ؛ آموزش امروز طرز تهیه حلوای انگشت پیچ جنوبی هست.
حلوای انگشت پیچ یکی از دسرهای سنتی و محبوب شهرهای بوشهر و همدان است ، این حلوا بیشتر در عزاداری ها و مراسم های مذهبی تهیه میشود و بر خلاف بقیه حلواها که ساختار سفتی دارند داخل کاسه و بصورت تک نفره سرو میشود .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه حلوای انگشت پیچ جنوبی
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ آرد 1 پیمانه
⫸ شکر 2 پیمانه
⫸ آب 3 پیمانه
⫸ گلاب نصف پیمانه
⫸ زعفران به میزان لازم
⫸ گردوی خرد شده 3/4 پیمانه
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه حلوا ارده خانگی با کنجد و پسته بسیار مقوی
مرحله اول
ابتدا 2 پیمانه شکر را داخل قابلمه بریزید و 3 پیمانه آب به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا وقتی که شکر داخل آب حل شود وقتی که شکر کامل داخل آب حل شد نصف پیمانه گلاب و زعفران رو اضافه کنید و هم بزنید و کنار بگذارید .
مرحله دوم
1 پیمانه آرد رو داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار بدید و تفت بدید درحدی که بوی خامی آرد گرفته شود وقتی که بوی خامی آرد گرفته شد روغن رو به آرد اضافه کنید تا جایی که آرد رقیق و قهوه ای شود .
مرحله سوم
وقتی که آرد کاملا رقیق شد 3/4 پیمانه گردوی خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید ، حالا شربت رو کم کم و به آرومی به مخلوط آرد و روغن اضافه کنید خوب هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود .
مرحله چهارم
بعد از اینکه شربت را کاملاً اضافه کردید و هم زدید اجازه دهید تا حلوا در حد 3 تا 4 دقیقه روی حرارت بمونه و بعد حلوا را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظرتون سرو کنید ؛ نوش جان