طرز تهیه حلوای انگشت پیچ زعفرانی جنوبی به روش بوشهری

طرز تهیه حلوای انگشت پیچ زعفرانی جنوبی به روش بوشهریسلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک حلوای خیلی خوشمزه از جنوب کشور رو آوردیم ، این حلوا با تمام حلواهایی که تا الان میل کردید فرق داره و با طعم بی نظیرش حتما طرفدارش میشید ؛ آموزش امروز طرز تهیه حلوای انگشت پیچ جنوبی هست.
حلوای انگشت پیچ یکی از دسرهای سنتی و محبوب شهرهای بوشهر و همدان است ، این حلوا بیشتر در عزاداری ها و مراسم های مذهبی تهیه میشود و بر خلاف بقیه حلواها که ساختار سفتی دارند داخل کاسه و بصورت تک نفره سرو میشود .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه حلوای انگشت پیچ جنوبی

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

آرد 1 پیمانه

شکر 2 پیمانه

آب 3 پیمانه

گلاب نصف پیمانه

زعفران به میزان لازم

گردوی خرد شده 3/4 پیمانه


مرحله اول

ابتدا 2 پیمانه شکر را داخل قابلمه بریزید و 3 پیمانه آب به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا وقتی که شکر داخل آب حل شود وقتی که شکر کامل داخل آب حل شد نصف پیمانه گلاب و زعفران رو اضافه کنید و هم بزنید و کنار بگذارید .


مرحله دوم

1 پیمانه آرد رو داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار بدید و تفت بدید درحدی که بوی خامی آرد گرفته شود وقتی که بوی خامی آرد گرفته شد روغن رو به آرد اضافه کنید تا جایی که آرد رقیق و قهوه ای شود .


مرحله سوم

وقتی که آرد کاملا رقیق شد 3/4 پیمانه گردوی خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید ، حالا شربت رو کم کم و به آرومی به مخلوط آرد و روغن اضافه کنید خوب هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود .


مرحله چهارم

بعد از اینکه شربت را کاملاً اضافه کردید و هم زدید اجازه دهید تا حلوا در حد 3 تا 4 دقیقه روی حرارت بمونه و بعد حلوا را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظرتون سرو کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.