طرز تهیه حلوا کاسه شیرازی اصیل خوشمزه و مجلسی به روش سنتی

طرز تهیه حلوا کاسه شیرازی اصیل خوشمزه و مجلسی به روش سنتیسلام به همراهان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک حلوای خیلی خوشمزه از استان شیراز رو آوردیم که مطمعنا بعد از یک بار امتحان کردن عاشق اون میشید ؛ آموزش امروز طرز تهیه حلوا کاسه شیرازی هست ، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 45 دقیقه
زمان تهیه: 5 دقیقه

طرز تهیه حلوا کاسه شیرازی

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

تخم مرغ🥚 2 عدد

زعفران به میزان لازم

گلاب 1 لیوان

روغن 1 لیوان

آرد گندم 1 لیوان

آرد برنج 1 لیوان

شکر 2 لیوان

آب 1/5 لیوان


مرحله اول

برای درست کردن این حلوای خوشمزه ابتدا 1 لیوان آرد گندم رو به همراه یک لیوان آرد برنج رو باهم مخلوط کنید سپس اونهارو الک کنید و داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام تفت بدید تا رنگ اون تغیر نکنه.


مرحله دوم

2 لیوان شکر رو به همراه 1/5 لیوان آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار بدید و مدام هم بزنید تا شکر کاملا آب بشه وقتی شکر حل شد اون رو از روی حرارت بردارید.


مرحله سوم

وقتی آرد رو خوب تفت دادید و بوی خامی اون گرفته شد مجددا اون رو الک کنید و نصف لیوان روغن جامد و نصف لیوان روغن مایع رو کم کم به اون اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که یک خمیر نسبتا شل به دست بیارید.


مرحله چهارم

 دو عدد تخم مرغ🥚 رو با مقداری زعفران مخلوط کنید و به آن 1 لیوان گلاب و 1/4 لیوان از مخلوط آب و شکر رو اضافه کنید و هم بزنید و مخلوط کنید و به حلوا اضافه کنید و تند تند اون رو به صورت مداوم هم بزنید بعد بقیه شربت رو اصافه کنید و هم بزنید تا شربت گلوله نشه وقتی حلوا به صورت گهواره ای در آمد حلوا آمادست ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.