طرز تهیه حلوا نخودچی دو رنگ مناسب انواع مجالس

طرز تهیه حلوا نخودچی دو رنگ مناسب انواع مجالسسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه حلوا نخودچی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه حلوا نخودچی

مواد لازم برای 5 نفر

پودر قند نصف پیمانه

هل 1 قاشق مرباخوری

روغن جامد نصف پیمانه

پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری

آرد نخودچی 2 پیمانه


مرحله اول

برای درست کردن یک حلوا نخودچی خوشمزه و آسون ، ابتدا آرد نخودچی را دو بار الک کنید و بعد داخل یک ماهیتابه بریزید. ماهیتابه رو روی حرارت ملایم قرار بدید و به مدت 7 تا 8 دقیقه اون رو مدام تفت بدید تا طعم خامی آرد گرفته شود.


مرحله دوم

بعد از اینکه بوی خامی آرد گرفته شد ، روغن جامد رو به آن اضافه کنید و تفت بدید تا روغن به طور یکنواخت با آرد ترکیب شود و مواد به یک بافت نرم و لطیفی برسد.


مرحله سوم

پودر هل و پودر قند رو داخل یک ظرف دیگر بریزید و با هم ترکیب کنید و به مخلوط آرد و روغن اضافه کنید. مواد رو با هم مخلوط کنید تا جایی که بوی پودر هل به صورت کامل داخل مواد حلوا پخش شود و گلوله‌ای از پودر قند داخل مواد باقی نماند.


مرحله چهارم

این ترکیب رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس داخل یک ظرف یک عدد کیسه فریزر قرار بدید و بعد نیمی از مواد رو داخل آن بریزید و سطح اون رو پهن کنید. حالا ظرف رو داخل یخچال قرار بدید تا ترکیب مواد کمی سفت شود.


مرحله پنجم

به قسمت دوم مواد پودر کاکائو را اضافه کنید و با هم خوب ترکیب کنید ، تا رنگ پودر کاکائو به طور یکنواخت با مواد ترکیب شود. بعد از اینکه لایه اول حلوا کمی سفت شد ، اون را از داخل یخچال بیرون بیاورید و ترکیب شکلاتی را روی آن بریزید و سطح اون را صاف کنید.


مرحله ششم

ظرف را دوباره داخل یخچال قرار بدید تا حلوا کاملاً سفت شود. بعد از اینکه حلوا سفت شد ، اون رو از داخل یخچال بیرون بیاورید و به اندازه‌های دلخواهتون خرد کنید. سپس روی حلوا با مقداری پودر پسته و یا پودر بادام تزیین کنید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
به دلخواه می‌توانید مقداری زعفران به لایه اول حلوا اضافه کنید تا طعم آن چندین برابر خوشمزه‌تر شود.
برای اینکه عطر هل به خوبی داخل حلوا پخش شود ، بهتر است که از پودر هل تازه آسیاب شده استفاده کنید تا عطر بهتری داشته باشد.
اگر می‌خواهید که حلوای شما زودتر آماده شود ، می‌توانید اون رو داخل فریزر قرار بدید تا سفت شود.
برای اینکه بافت حلوا خیلی لطیف و نرم باشد ، بهتر است که از آرد سفید قنادی استفاده کنید. زیرا استفاده از آرد سنگک و سبوس‌دار باعث زبر شدن بافت حلوا می‌شود.
این حلوای خوشمزه رو می‌توانید تا یک هفته درون یخچال و تا یک ماه در فریزر داخل ظرف دربسته نگهداری کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.