طرز تهیه حلوا نخودچی دو رنگ مناسب انواع مجالس
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه حلوا نخودچی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه حلوا نخودچی
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ پودر قند نصف پیمانه
⫸ هل 1 قاشق مرباخوری
⫸ روغن جامد نصف پیمانه
⫸ پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
⫸ آرد نخودچی 2 پیمانه
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه حلوا دهین نجفی با شیره خرما مقوی و خوشمزه + نکات مهم
مرحله اول
برای درست کردن یک حلوا نخودچی خوشمزه و آسون ، ابتدا آرد نخودچی را دو بار الک کنید و بعد داخل یک ماهیتابه بریزید. ماهیتابه رو روی حرارت ملایم قرار بدید و به مدت 7 تا 8 دقیقه اون رو مدام تفت بدید تا طعم خامی آرد گرفته شود.
مرحله دوم
بعد از اینکه بوی خامی آرد گرفته شد ، روغن جامد رو به آن اضافه کنید و تفت بدید تا روغن به طور یکنواخت با آرد ترکیب شود و مواد به یک بافت نرم و لطیفی برسد.
مرحله سوم
پودر هل و پودر قند رو داخل یک ظرف دیگر بریزید و با هم ترکیب کنید و به مخلوط آرد و روغن اضافه کنید. مواد رو با هم مخلوط کنید تا جایی که بوی پودر هل به صورت کامل داخل مواد حلوا پخش شود و گلولهای از پودر قند داخل مواد باقی نماند.
مرحله چهارم
این ترکیب رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس داخل یک ظرف یک عدد کیسه فریزر قرار بدید و بعد نیمی از مواد رو داخل آن بریزید و سطح اون رو پهن کنید. حالا ظرف رو داخل یخچال قرار بدید تا ترکیب مواد کمی سفت شود.
مرحله پنجم
به قسمت دوم مواد پودر کاکائو را اضافه کنید و با هم خوب ترکیب کنید ، تا رنگ پودر کاکائو به طور یکنواخت با مواد ترکیب شود. بعد از اینکه لایه اول حلوا کمی سفت شد ، اون را از داخل یخچال بیرون بیاورید و ترکیب شکلاتی را روی آن بریزید و سطح اون را صاف کنید.
مرحله ششم
ظرف را دوباره داخل یخچال قرار بدید تا حلوا کاملاً سفت شود. بعد از اینکه حلوا سفت شد ، اون رو از داخل یخچال بیرون بیاورید و به اندازههای دلخواهتون خرد کنید. سپس روی حلوا با مقداری پودر پسته و یا پودر بادام تزیین کنید و سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ به دلخواه میتوانید مقداری زعفران به لایه اول حلوا اضافه کنید تا طعم آن چندین برابر خوشمزهتر شود.
◉ برای اینکه عطر هل به خوبی داخل حلوا پخش شود ، بهتر است که از پودر هل تازه آسیاب شده استفاده کنید تا عطر بهتری داشته باشد.
◉ اگر میخواهید که حلوای شما زودتر آماده شود ، میتوانید اون رو داخل فریزر قرار بدید تا سفت شود.
◉ برای اینکه بافت حلوا خیلی لطیف و نرم باشد ، بهتر است که از آرد سفید قنادی استفاده کنید. زیرا استفاده از آرد سنگک و سبوسدار باعث زبر شدن بافت حلوا میشود.
◉ این حلوای خوشمزه رو میتوانید تا یک هفته درون یخچال و تا یک ماه در فریزر داخل ظرف دربسته نگهداری کنید.