طرز تهیه حلوای سه آرد زعفرانی با طعم عالی برای مراسمات
همراهان سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک حلوا رو آوردیم با بافت عالی چون که با سه نوع آرد متفاوت درست میشه ، آموزش امروز طرز تهیه حلوای سه آرد هست .
حلوای سه آرد همانطور که از نامش پیداست از ترکیب سه آرد تهیه میشود و یکی از دسرهای پرطرفدار ماه رمضان است ، در تهیه این حلوا مرغوب بودن آرد از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه حلوای سه آرد
مواد لازم برای 3 الی 6 نفر
⫸ آرد برنج 2 لیوان
⫸ آرد نخودچی 2 لیوان
⫸ آرد گندم 2 لیوان یا آرد شیرینی
⫸ شکر 4 لیوان
⫸ آب 3 لیوان
⫸ روغن مایع و کره آب شده 2 لیوان
⫸ گلاب 1 استکان
⫸ هل اسیاب شده 2 قاشق غذاخوری
⫸ زعفران دم شده 2 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه حلوای انگشت پیچ زعفرانی جنوبی به روش بوشهری
مرحله اول
برای درست کردن شربت ابتدا آب را داخل یک ظرف بریزید روی حرارت قرار بدید و سپس به آن شکر را اضافه کنید و اجازه بدید تا با حرارت ملایم شکر حل بشه بعد از این که شکر حل شد گلاب را به همراه زعفران اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه که شربت جوش ملایم زد آن را از روی حرارت بردارید .
مرحله دوم
برای درست کردن حلوا 3 مدل آرد رو با هم مخلوط کنید و بعد داخل قابلمه آن را الک کنید و 30 دقیقه با حرارت ملایم آن را تفت بدهید تا وقتی که رنگ آن تغییر کند بعد مجدداً آرد را الک کنید و داخل قابلمه بریزید .
مرحله سوم
هل آسیاب شده را به آن اضافه کنید و بعد ترکیب روغن مایع و کره ذوب شده را به آن اضافه کنید و مجددا به مدت 20 دقیقه تفت بدید تا کاملاً حلوا طلایی تیره شود .
مرحله چهارم
شربت رو به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا وقتی که حلوا جمع بشه و آماده بشه وقتی که حلوا خودش را جمع کرد آن را به صورت گهوارهای حرکت بدید وقتی که حلوا یکدست شد آن را داخل ظرف بریزید و به صورت دلخواه تزئین کنید ؛ نوش جان