طرز تهیه کاچی بی بی حور در کمتر از 1 ساعت + نکات مهم

طرز تهیه کاچی بی بی حور در کمتر از 1 ساعت + نکات مهمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کاچی بی بی حور + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه کاچی بی بی حور

مواد لازم برای 4 نفر

آرد گندم 2 پیمانه

گلاب 1/4 پیمانه

شکر 3 پیمانه

آب 6 پیمانه

زعفران 1/4 پیمانه

روغن 1/2 پیمانه

پودر نارگیل به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن کاچی بی بی حور ، ابتدا یک قابلمه متوسط روی حرارت قرار بدید و بعد دو پیمانه آرد رو درون آن بریزید. آرد رو مدام تفت بدید ، تا جایی که خامی آرد به صورت کامل گرفته شود.


مرحله دوم

بعد از اینکه خامی آرد گرفته شد ، نصف پیمانه روغن رو به آن اضافه کنید و بعد مواد رو هم بزنید تا آرد بپزد. وقتی که آرد پخت ، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بذارید تا آرد خنک شود.


مرحله سوم

وقتی که آرد خنک و سرد شد ، به آن 6 پیمانه آب رو اضافه کنید و هم بزنید ، تا جایی که آرد به صورت کامل داخل آب حل شود. وقتی که آرد داخل آب حل شد ، قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید و مرتب هم بزنید تا آرد ته نگیرد.


مرحله چهارم

بعد شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید ، تا شکر به صورت کامل داخل این ترکیب حل شود. حالا زعفران دم کرده رو به مواد کاچی اضافه کنید و هم بزنید ، تا جایی که کاچی کامل رنگ بگیرد و غلیظ شود.


مرحله پنجم

وقتی که کاچی غلیظ شد ، گلاب را به آن اضافه کنید و ترکیب کنید و بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید. بعد از اینکه کاچی از داغی افتاد ، اون رو داخل ظرف‌های سرو بریزید و روی اون رو با پودر نارگیل تزیین کنید. نوش جان


نکات مهم 
توجه کنید وقتی که می‌خواهید آب رو به آرد اضافه کنید ، آب باید خیلی سرد و خنک باشد.
بعد از اینکه ترکیب آرد و آب رو روی حرارت قرار دادید ، مدام هم بزنید تا آرد ته نگیرد و نسوزد.
مقدار شکری که در تهیه این کاچی استفاده می‌کنید ، به ذائقه شما بستگی دارد و می‌توانید اون رو کمتر یا زیادتر کنید.
گلاب را در آخرین مرحله به کاچی اضافه کنید ، تا بو و عطر آن داخل کاچی بماند
در مراحل اول وقتی که دارید آرد رو تفت می‌دید ، حواستان باشد که آرد تیره رنگ نشود و نسوزد و فقط بوی خامی آرد گرفته شود.
بعد از اینکه کاچی آماده شد ، می‌توانید روی آن را با مغز بادام ، مغز پسته و یا انواع خلال‌ها تزیین کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.