طرز تهیه کاچی بی بی حور در کمتر از 1 ساعت + نکات مهم
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کاچی بی بی حور + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کاچی بی بی حور
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ آرد گندم 2 پیمانه
⫸ گلاب 1/4 پیمانه
⫸ شکر 3 پیمانه
⫸ آب 6 پیمانه
⫸ زعفران 1/4 پیمانه
⫸ روغن 1/2 پیمانه
⫸ پودر نارگیل به مقدار لازم
مرحله اول
برای درست کردن کاچی بی بی حور ، ابتدا یک قابلمه متوسط روی حرارت قرار بدید و بعد دو پیمانه آرد رو درون آن بریزید. آرد رو مدام تفت بدید ، تا جایی که خامی آرد به صورت کامل گرفته شود.
مرحله دوم
بعد از اینکه خامی آرد گرفته شد ، نصف پیمانه روغن رو به آن اضافه کنید و بعد مواد رو هم بزنید تا آرد بپزد. وقتی که آرد پخت ، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بذارید تا آرد خنک شود.
مرحله سوم
وقتی که آرد خنک و سرد شد ، به آن 6 پیمانه آب رو اضافه کنید و هم بزنید ، تا جایی که آرد به صورت کامل داخل آب حل شود. وقتی که آرد داخل آب حل شد ، قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید و مرتب هم بزنید تا آرد ته نگیرد.
مرحله چهارم
بعد شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید ، تا شکر به صورت کامل داخل این ترکیب حل شود. حالا زعفران دم کرده رو به مواد کاچی اضافه کنید و هم بزنید ، تا جایی که کاچی کامل رنگ بگیرد و غلیظ شود.
مرحله پنجم
وقتی که کاچی غلیظ شد ، گلاب را به آن اضافه کنید و ترکیب کنید و بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید. بعد از اینکه کاچی از داغی افتاد ، اون رو داخل ظرفهای سرو بریزید و روی اون رو با پودر نارگیل تزیین کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ توجه کنید وقتی که میخواهید آب رو به آرد اضافه کنید ، آب باید خیلی سرد و خنک باشد.
◉ بعد از اینکه ترکیب آرد و آب رو روی حرارت قرار دادید ، مدام هم بزنید تا آرد ته نگیرد و نسوزد.
◉ مقدار شکری که در تهیه این کاچی استفاده میکنید ، به ذائقه شما بستگی دارد و میتوانید اون رو کمتر یا زیادتر کنید.
◉ گلاب را در آخرین مرحله به کاچی اضافه کنید ، تا بو و عطر آن داخل کاچی بماند
◉ در مراحل اول وقتی که دارید آرد رو تفت میدید ، حواستان باشد که آرد تیره رنگ نشود و نسوزد و فقط بوی خامی آرد گرفته شود.
◉ بعد از اینکه کاچی آماده شد ، میتوانید روی آن را با مغز بادام ، مغز پسته و یا انواع خلالها تزیین کنید.