طرز تهیه کاچی شیر بختیاری با آرد گندم خانگی در زمان کم مناسب کودکان

طرز تهیه کاچی شیر بختیاری با آرد گندم خانگی در زمان کم مناسب کودکانسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کاچی شیر + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 5 دقیقه

طرز تهیه کاچی شیر

مواد لازم برای 4 نفر

آرد گندم 3 قاشق غذاخوری

روغن مایع 6 قاشق غذاخوری

شکر 6 قاشق غذاخوری

پودر هل نصف قاشق چایخوری

دارچین نصف قاشق چایخوری

زعفران دم کرده به مقدار لازم

شیر 3 لیوان


مرحله اول

برای درست کردن این کاچی خوشمزه ، ابتدا 3 لیوان شیر رو داخل قابلمه بریزید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا شیر گرم شود. فقط حواستان باشد که شیر نباید بجوشد.


مرحله دوم

بعد از اینکه شیر گرم شد ، به آن شکر ، زعفران ، گلاب و پودر هل و دارچین را اضافه کنید و مخلوط کنید ، تا شکر داخل شیر حل شود و باقی مواد با شیر مخلوط شود. وقتی که تمامی مواد با هم ترکیب شد ، اون را از روی حرارت بردارید.


مرحله سوم

3 قاشق غذاخوری آرد رو الک کنید و بعد اون رو داخل یک ماهیتابه بریزید. حالا ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار بدید و به مدت 5 دقیقه آرد رو تفت بدید ، تا بوی خامی آن گرفته شود.


مرحله چهارم

وقتی که بوی خامی آرد گرفته شد ، 6 قاشق غذاخوری روغن مایع رو به آن اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت بدید. حالا شیر رو کم کم به آرد و روغن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.


مرحله پنجم

حرارت رو کم کنید تا کاچی به غلظت دلخواه برسد و به روغن بیفتد. بعد از این مدت کاچی را از روی حرارت بردارید و داخل ظرف‌های سرو بریزید و با هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید. نوش جان


نکات مهم
توجه کنید که در تهیه این کاچی شیر نباید به جوش برسد و در حدی که شیر گرم شود ، کافیست و باقی مواد را به آن اضافه کنید.
می‌توانید بعد از اینکه شیر رو به آرد و روغن اضافه کردید و با هم مخلوط کردید،  مغزهای مختلف مانند مغز بادام ، مغز گردو و مغز پسته به کاچی اضافه کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.