طرز تهیه کاچی شیر بختیاری با آرد گندم خانگی در زمان کم مناسب کودکان
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کاچی شیر + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کاچی شیر
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ آرد گندم 3 قاشق غذاخوری
⫸ روغن مایع 6 قاشق غذاخوری
⫸ شکر 6 قاشق غذاخوری
⫸ پودر هل نصف قاشق چایخوری
⫸ دارچین نصف قاشق چایخوری
⫸ زعفران دم کرده به مقدار لازم
⫸ شیر 3 لیوان
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کاچی بزرک یا زعرح قویماقی مقوی و خوش طعم با شیره انگور
مرحله اول
برای درست کردن این کاچی خوشمزه ، ابتدا 3 لیوان شیر رو داخل قابلمه بریزید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا شیر گرم شود. فقط حواستان باشد که شیر نباید بجوشد.
مرحله دوم
بعد از اینکه شیر گرم شد ، به آن شکر ، زعفران ، گلاب و پودر هل و دارچین را اضافه کنید و مخلوط کنید ، تا شکر داخل شیر حل شود و باقی مواد با شیر مخلوط شود. وقتی که تمامی مواد با هم ترکیب شد ، اون را از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم
3 قاشق غذاخوری آرد رو الک کنید و بعد اون رو داخل یک ماهیتابه بریزید. حالا ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار بدید و به مدت 5 دقیقه آرد رو تفت بدید ، تا بوی خامی آن گرفته شود.
مرحله چهارم
وقتی که بوی خامی آرد گرفته شد ، 6 قاشق غذاخوری روغن مایع رو به آن اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت بدید. حالا شیر رو کم کم به آرد و روغن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله پنجم
حرارت رو کم کنید تا کاچی به غلظت دلخواه برسد و به روغن بیفتد. بعد از این مدت کاچی را از روی حرارت بردارید و داخل ظرفهای سرو بریزید و با هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ توجه کنید که در تهیه این کاچی شیر نباید به جوش برسد و در حدی که شیر گرم شود ، کافیست و باقی مواد را به آن اضافه کنید.
◉ میتوانید بعد از اینکه شیر رو به آرد و روغن اضافه کردید و با هم مخلوط کردید، مغزهای مختلف مانند مغز بادام ، مغز گردو و مغز پسته به کاچی اضافه کنید.