طرز تهیه کاچی بزرک یا زعرح قویماقی مقوی و خوش طعم با شیره انگور
کاربران عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک کاچی ترکی آوردیم که میتونید بسیار از کاچی معمولی مقوی تر و خوش طعم تره ، آموزش امروز طرز تهیه کاچی بزرک است .
بزرک نوعی دانه با شباهت زیاد به تخم کتان می باشد بسیار مقوی و مفید است .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه کاچی بزرک ترکیه ای با شیره انگور
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ آرد 3 قاشق غذاخوری
⫸ پودر بزرک 4 قاشق غذاخوری
⫸ کره یا روغن حیوانی 100 گرم
⫸ شیره انگور 1 پیمانه
⫸ آب 4 پیمانه
⫸ زعفران ، پودر هل و گلاب به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کاچی زعفرانی ساده و خوشمزه
مرحله اول
برای درست کردن این کاچی ابتدا باید 4 پیمانه آب را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید سپس 1 پیمانه شیره انگور را به آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا جوش بیاد ، همزمان 3 قاشق غذاخوری آرد رو داخل یک ماهیتابه دیگر بریزید و تفت بدید تا بوی خامی آن گرفته شود .
مرحله دوم
بعد از این که بوی خامی آرد گرفته شد 4 قاشق غذاخوری پودر بزرک به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و کمی تفت بدید و سپس 100 گرم کره را به آن اضافه کنید و اجازه بدید تا کره آب شود .
مرحله سوم
وقتی که کره آب شد شیره انگور رو کم کم به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید وقتی که از کناره ها شروع به قل زدن کرد به آن زعفران ، پودر هل و گلاب رو اضافه کنید و اجازه بدید تا غلیظ شود .
مرحله چهارم
وقتی که غلیظ شد حرارت را کم کنید و در قابلمه رو به همراه دمکنی بزارید و اجازه بدید تا 30 دقیقه جوشیده و جا بیفتد ؛ نوش جان
نکات مهم
◉ دقت داشته باشید مخلوط آب و شیره را باید کم کم به آرد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا گوله گوله نشوند.
◉ این کاچی خوشمزه را می توانید با گردو و گل محمدی تزیین کنید.
◉ زمانی کاچی شما آماده میباشد که روغن آن بدون آب و شفاف باشد.
خواص و فواید بزرک
◉ بزرک طبعی گرم و خشک دارد و حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است ، این اسیدهای چرب می توانند مانع رشد سلول های سرطانی شده و از ابتلا به سرطان پیشگیری کنند .
◉ درمان شب ادراری کودکان
◉ پیشگیری از پوکی استخوان
◉ مصرف بزرک برای تقویت قوای جنسی بسیار مفید میباشد.
◉ بهبود کمردرد ناشی از وضع حمل بانوان
◉ پدر و دانه بزرک برای بهبود آرتروز در آقایان و بانوان بسیار مفید میباشد.
◉ بزرک به رفع عطش بسیار کمک میکند