طرز تهیه کاستارد شکلات با بیسکوییت به روش قنادی
سلام به آشپزان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک دسر خوشمزه رو آوردیم که نیاز به وسایل زیادی نداره و در زمان خیلی کمی درست میشه . آموزش امروز طرز تهیه کاستارد شکلات هست .
با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کاستارد شکلات
مواد لازم برای 3 الی 5 نفر
⫸ بیسکوییت 200 گرم
⫸ تخم مرغ 1 عدد
⫸ شکر 50 گرم
⫸ یک پیمانه نمک
⫸ آرد 20 گرم
⫸ نشاسته ذرت ۲۰ گرم
⫸ شیر 500 میلی لیتر
⫸ کره 50 گرم
⫸ 90 گرم شکلات شیری
⫸ روغن نباتی 40 میلی لیتر
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه دسر شیر عسلی غلیظ و فوری
مرحله اول
ابتدا 1 عدد تخم مرغ را داخل ظرف بشکنید بعد 50 گرم شکر ، 1 پیمانه نمک ، 20 گرم آرد و 20 گرم نشاسته ذرت را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا وقتی که یکدست بشه وقتی که مواد یکدست شد 500 میلی لیتر شیر رو اضافه کنید و آنها را در حد مخلوط شدن هم بزنید .
مرحله دوم
این مخلوط را روی حرارت متوسط قرار بدید و مدام هم بزنید تا وقتی که غلیظ بشه وقتی که مواد به غلظت رسید حرارت رو خاموش کنید و 50 گرم کره آب شده را اضافه کنید و هم بزنید بعد اجازه بدید تا مواد خنک بشه .
مرحله سوم
200 گرم بیسکویت رو داخل یک کیسه بریزید و با وردنه خوب پودر کنید سپس داخل قالب مورد نظرتون یک لایه بیسکوییت بریزید و بعد 1/3 خامه را روی اون پخش کنید و سطح آن را صاف کنید سپس دوباره یک لایه بیسکوییت بریزید و با 1/2 خامه باقیمانده روی آن را بپوشانید .
مرحله چهارم
یک لایه دیگر بیسکوییت بریزید و این کار رو ادامه بدید تا ظرف پر بشه لایه آخر رو با کاستارد بپوشانید و روی اون کیسه فریزر بزارید بعد آن را داخل یخچال قرار بدید .
مرحله پنجم
شکلات تخته ای را داخل یک ظرف بریزید بر روی حرارت کتری قرار بدید تا کاملا ذوب بشه سپس به آن کمی روغن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید بعد اون رو روی دسر بریزید و داخل یخچال قرار بدید تا لایه آخر هم ببنده ؛ نوش جان