طرز تهیه کاستارد شکلات با بیسکوییت به روش قنادی

طرز تهیه کاستارد شکلات با بیسکوییت به روش قنادی سلام به آشپزان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک دسر خوشمزه رو آوردیم که نیاز به وسایل زیادی نداره و در زمان خیلی کمی درست میشه . آموزش امروز طرز تهیه کاستارد شکلات هست .
با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه کاستارد شکلات

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

بیسکوییت 200 گرم

تخم مرغ 1 عدد

شکر 50 گرم

یک پیمانه نمک

آرد 20 گرم

نشاسته ذرت ۲۰ گرم

شیر 500 میلی لیتر

کره 50 گرم

90 گرم شکلات شیری

روغن نباتی 40 میلی لیتر


مرحله اول

ابتدا 1 عدد تخم مرغ را داخل ظرف بشکنید بعد 50 گرم شکر ، 1 پیمانه نمک ، 20 گرم آرد و 20 گرم نشاسته ذرت را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا وقتی که یکدست بشه وقتی که مواد یکدست شد 500 میلی لیتر شیر رو اضافه کنید و آنها را در حد مخلوط شدن هم بزنید .


مرحله دوم

این مخلوط را روی حرارت متوسط قرار بدید و مدام هم بزنید تا وقتی که غلیظ بشه وقتی که مواد به غلظت رسید حرارت رو خاموش کنید و 50 گرم کره آب شده را اضافه کنید و هم بزنید بعد اجازه بدید تا مواد خنک بشه .


مرحله سوم

200 گرم بیسکویت رو داخل یک کیسه بریزید و با وردنه خوب پودر کنید سپس داخل قالب مورد نظرتون یک لایه بیسکوییت بریزید و بعد 1/3 خامه را روی اون پخش کنید و سطح آن را صاف کنید سپس دوباره یک لایه بیسکوییت بریزید و با 1/2 خامه باقیمانده روی آن را بپوشانید .


مرحله چهارم

یک لایه دیگر بیسکوییت بریزید و این کار رو ادامه بدید تا ظرف پر بشه لایه آخر رو با کاستارد بپوشانید و روی اون کیسه فریزر بزارید بعد آن را داخل یخچال قرار بدید .


مرحله پنجم 

شکلات تخته ای را داخل یک ظرف بریزید بر روی حرارت کتری قرار بدید تا کاملا ذوب بشه سپس به آن کمی روغن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید بعد اون رو روی دسر بریزید و داخل یخچال قرار بدید تا لایه آخر هم ببنده ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.