طرز تهیه دسر شیر عسلی غلیظ و فوری

طرز تهیه دسر شیر عسلی غلیظ و فوری

سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک دسر خوشمزه و راحت آوردیم که اون رو هم به تنهایی و یا در انواع کیک ها میتونید استفاده کنید. آموزش امروز طرز تهیه دسر شیر عسلی هست. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه دسر شیر عسلی

مواد لازم برای 4 نفر

شیر 3 لیوان

شکر 3/4 لیوان

کره صبحانه 40 گرم


مرحله اول

در مرحله اول سه لیوان شیر را داخل ماهیتابه بریزید سپس به اندازه سه چهارم لیوان شکر اضافه کنید و روی حرارت خیلی کم قرار بدید و هر ۵ دقیقه یک بار آن را هم بزنید.


مرحله دوم

بعد از حدود دو ساعت وقتی که حجم مواد نصف شد ۴۰ گرم کره صبحانه رو به اون اضافه کنید و آروم هم بزنید تا وقتی که کره ذوب بشه وقتی که کره ذوب شد آن را از روی حرارت بردارید و بعد شیر عسلی رو داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و داخل یخچال قرار بدید تا خنک بشه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.