طرز تهیه کمپوت گیلاس به روش بازاری + نکات مهم
سلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کمپوت گیلاس🍒 هست.یک کمپوت خیلی خوشمزه و آسون که مطمعنا همه شما اون رو دوست دارید ؛ برای یادگیری این کمپوت جذاب و خوشمزه با این اموزش همراه باشید.
طرز تهیه کمپوت گیلاس
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ گیلاس🍒 به میزان لازم
⫸ آب جوشیده سرد به میزان لازم
⫸ شکر به میزان لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه ژله چشم نظر خانگی و خوشمزه
مرحله اول
برای درست کردن کمپوت گیلاس🍒 گیلاس ها رو بشورید و بعد آنها روی یک دستمال خشک بریزید و اجازه بدید تا کاملا خشک بشه.
مرحله دوم
وقتی که گیلاس ها کاملا خشک شدند اون هارو داخل شیشه موردنظرتون که آن را خوب شسته و خشک کردید بریزید تا وقتی که ظرف پر بشه و کمی تکان دهید تا فضای خالی داخل قوطی نماند .
مرحله سوم
در این مرحله به ازای هر یک لیوان آب جوشیده که سرد شده ، یک قاشق غذاخوری شکر به گیلاس ها🍒 اضافه کنید . در آخر آب جوشیده سرد شده رو روی گیلاس ها بریزید و در ظرف رو ببندید و سفت کنید.
مرحله چهارم
داخل قابلمه آب بریزید تا جایی که نصف قابلمه پر بشه بعد قوطی کمپوت را به صورت برعکس داخل قابلمه بذارید و اجازه بدید تا به مدت یک ربع روی حرارت متوسط بمونه بعد زیر حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید تا خنک بشه .
مرحله پنجم
شیشه کمپوت رو از داخل قابلمه بیرون بیارید و اجازه بدید تا شیشه خنک بشه بعد به صورت برعکس 8 ساعت بمونه ؛ نوش جان
نکات مهم
❌ اگر بعد از گذشت 8 ساعت هر شیشه ای حباب ریز زد ، آن شیشه کمپوت را در اولویت مصرف زودتر قرار دهید .
❌ شما همچنین میتوانید شکر را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و بعد از سرد شدن روی گیلاس ها بریزید .
❌ در صورت امکان حتما از شیشه هایی استفاده کنید که درب آن ها فلزی است .
❌ برای عدم تغییر رنگ گیلاس ها که ظاهر ناخوشایندی به کمپوت میدهد اجازه ندهید گیلاس ها بیشتر از زمان معین روی حرارت بماند .