طرز تهیه کمپوت سیب خانگی با زعفران به روش بازاری
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کمپوت دوست داشتنی رو آوردیم که مطمعنا همتون عاشق اون هستید. آموزش امروز طرز تهیه کمپوت سیب هست ؛ یک کمپوت خانگی و سالم ، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کمپوت سیب
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ سیب 7 عدد
⫸ آب دو لیوان
⫸ شکر 8 تا 10 قاشق غذاخوری
⫸ زعفران 1 قاشق مرباخوری
⫸ گلاب 1 قاشق مرباخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه مربای سیب با هل و زعفران
مرحله اول
برای درست کردن این کمپوت خانگی سالم ابتدا ۷ عدد سیب متوسط رو بشورید و سیب هارو خوب خشک کنید و اونهارو پوست بگیرید ، بعد اینکه سیب ها رو پوست گرفتید اونهارو به هر شکلی که دوست دارید برش بزنید و هسته سیب هارو در بیارید و سیب هارو کنار بزارید.
مرحله دوم
داخل یک قابلمه دو لیوان آب بریزید سپس به آن ۸ الی ۱۰ قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید و روی حرارت قرار بدید بعد هم بزنید تا وقتی که شکر کاملا داخل آب حل بشه.
مرحله سوم
به محض اینکه آب به جوش اومد یک قاشق مرباخوری زعفران رو به آن اضافه کنید و هم بزنید در نهایت سیب هارو اضافه کنید و در قابلمه رو بزارید و بزارید تا سیب ها به مدت ۱۰ دقیقه خوب بجوشه.
مرحله چهارم
در این فاصله دوبار سیب هارو زیر و کنید بعد از پخت کمپوت رو داخل یک شیشه بریزید و آب اون رو روی سیب ها بریزید تا ظرف پر بشه وقتی ظرف پر شد روی اون ۱ قاشق مرباخوری گلاب بریزید و در ظرف رو خیلی خوب ببنید.
مرحله پنجم
داخل قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی آب به جوش اومد ظرف کمپوت رو به صورت وارونه به مدت ۱۰ دقیقه داخل آب قرار بدید ؛ نوش جان