طرز تهیه مربای سیب با هل و زعفران

طرز تهیه مربای سیب با هل و زعفران

سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک مربای خیلی ساده رو آوردیم به اسم مربای سیب. این مربای آسون رو میتونید در کمترین زمان و با در دسترس ترین مواد درست کنید.با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 15 دقیقه

طرز تهیه مربای سیب

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ سیب 1 کیلو

⫸ شکر 1 کیلو

⫸ گلاب 2 قاشق غذاخوری

⫸ هل 2 عدد

⫸ آب لیمو 1 قاشق غذاخوری

⫸ زعفرون مقداری


مرحله اول

برای درست کردن این مربای سیب یک کیلو سیب رو بشورید وقتی که سیب ها خشک شدند اون هارو پوست بگیرید و با چاقو هسته اونها رو خارج کنید.


مرحله دوم

در این مرحله سیب هارو به صورت درشت خرد کنید.حالا سیب هارو داخل قابلمه بریزید و به اون کمی آب اصافه کنید سپس به سیب ها ۱ کیلو شکر اضافه کنید بعد در قابلمه رو بزارید و اجازه بدید تا شکر کاملا آب بشه.


مرحله سوم

بعد از یک ربع به سیب ها ۲ قاشق غذاخوری گلاب ، ۲ عدد هل و ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو رو اضافه کنید و هم بزنید سپس در قابلمه رو بزارید و به مدت ۳۰ دقیقه به مربا اجازه بدید تا بپزه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.