طرز تهیه لبو بازاری قرمز و خوش رنگ با طعمی بی نظیر
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه لبو به سبک بازاری هست. با این آموزش میتونید یک لبوی خوشمزه درست کنید که دقیقا شبیه لبو های بازاری میشه . با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه لبو بازاری
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ لبو نیم کیلو
⫸ آب به میزان لازم
⫸ شکر 3 قاشق غذاخوری
⫸ نبات 2 تکه
⫸ نشاسته ذرت 1 قاشق مرباخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه دسر لبو قالبی با پودر ژلاتین مجلسی
مرحله اول
برای درست کردن این لبو های خوشمزه آنها را پوست بگیرید و خوب بشویید سپس آنها را داخل قابلمه بذارید و داخل قابلمه آب بریزید تا اندازهای که روی آن ها رو بگیره و سپس در ظرف را نیمه باز بگذارید تا وقتی که آب به جوش بیاد.
مرحله دوم
بعد در ظرف رو بذارید و اجازه بدید تا لبو ها به مدت دو الی سه ساعت بپزه وقتی که لبوها کاملاً پخته و نرم شد آنها را از داخل آب بیرون بیارید.
مرحله سوم
حالا دو تیکه نبات رو داخل آب لبو بزارید بعد از آن یک قاشق مرباخوری نشاسته ذرت که اون رو با آب مخلوط کردید به آب لبو اضافه کنید و اجازه بدید تا نبات آب بشه.
مرحله چهارم
حالا در این مرحله لبو ها رو به هر صورت که دوست دارید برش بزنید.
مرحله پنجم
در این مرحله به شهد ۳ قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا وقتی که شرح داده به جوش بیاد وقتی که شهد به جوش آمد لبو ها رو به شهد اضافه کنید و اجازه بدید تا به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم جا بیفته.
مرحله ششم
وقتی که شهر به خورد لبوها رفت لبو ها آماده است حالا لبو ها رو داخل ظرف سرو بذارید و روی اون کمی از شهد بریزید نوش جان