طرز تهیه مارمالاد کیوی شفاف با ژلاتین مناسب انواع کیک و شیرینی
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه مارمالاد کیوی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه مارمالاد کیوی
مواد لازم
⫸ کیوی 1 کیلو
⫸ شکر 1 کیلو
⫸ پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری
⫸ آب 1 قاشق چایخوری
⫸ گلاب 1 پیمانه
⫸ پودر هل سبز 1/4 قاشق مرباخوری
⫸ پودر زیره سبز 1/8 قاشق مرباخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه مربای کیوی خانگی خوشمزه بدون آب و شکرک زدن
مرحله اول
برای درست کردن مارمالاد کیوی ، ابتدا کیویها رو بشورید و بعد اونها رو داخل یک آبکش بریزید ، تا آب آنها برود و خشک شود. بعد از اینکه کیویها خشک شدند ، اونها رو پوست بگیرید و به اندازههای دلخواهتون خرد کنید و داخل یک قابلمه بریزید.
مرحله دوم
روی کیوی ها آب و گلاب بریزید ، قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید و 10 تا 15 دقیقه زمان بدید تا کیویها بپزد ؛ بعد از اینکه کیویها نرم شدند و پختند ، شکر را روی آن بریزید و 20 دقیقه دیگر زمان بدید تا این ترکیب بجوشد.
مرحله سوم
حین جوشیدن مدام مارمالاد رو هم بزنید تا شکر خوب حل شود و کف روی اون رو بگیرید تا مارمالاد یکدست و شفاف باشد. بعد از اینکه مواد جوشید و شکر به صورت کامل داخل مارمالاد حل شد ، اون رو داخل یک میکسر بریزید و دستگاه را روشن کنید ، تا مارمالاد به خوبی له شود و به بافت یک دستی برسد.
مرحله چهارم
بعد از اینکه مارمالاد رو به صورت کامل پوره کردید ، مجدد اون رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید و 15 دقیقه دیگر زمان بدید تا بجوشد.
مرحله پنجم
در این فاصله پودر ژلاتین را داخل یک ظرف بریزید ، روی آن کمی آب بریزید و روی حرارت کتری قرار بدید. مدام هم بزنید تا پودر ژلاتین داخل آب حل شود.
مرحله ششم
بعد از اینکه پودر ژلاتین داخل آب حل شد ، اون رو به همراه پودر هل و زیره به باقی مواد مارمالاد اضافه کنید. مواد رو با هم ترکیب کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مرحله هفتم
در قابلمه رو بذارید و حدود 2 ساعت زمان بدید ، تا مارمالاد در محیط آشپزخانه بماند و سرد شود سپس اون را داخل ظرفهای شیشهای تمیز بریزید و درون یخچال نگهداری کنید ؛ نوش جان
نکات مهم
◉ در صورتی که میکسر یا مخلوط کن در دسترس نداشتید ، میتوانید برای پوره کردن مارمالاد از گوشتکوب برقی یا حتی چنگال استفاده کنید.
◉ اگر میخواهید که مارمالاد رو برای تزیین کیک و شیرینی استفاده کنید ، مقدار ژلاتین رو بیشتر کنید تا مارمالاد سفت شود.
◉ برای اینکه مارمالاد خوش رنگتری داشته باشید ، دو قطره رنگ خوراکی سبز به آن اضافه کنید تا رنگ بهتری داشته باشد.
◉ بعد از اضافه کردن شکر حواستان باشد که مارمالاد را زیاد هم نزنید و مدام کف روی اون رو بگیرید تا یکدست باشد.
◉ اگر ژلاتین در دسترس نداشتید ، باید مارمالاد شما بیشتر بجوشد و در آخر به آن دو قطره آب لیمو اضافه کنید تا کپک نزند.