طرز تهیه موس توت فرنگی مجلسی با ژله و بستنی

طرز تهیه موس توت فرنگی مجلسی با ژله و بستنیسلام به کاربران هنرمند سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک دسر خوشمزه رو آوردیم که نیاز به وسایل زیادی نداره و در زمان خیلی کمی درست میشه ، آموزش امروز طرز تهیه موس توت فرنگی هست .
موس نوعی دسر سرد فرانسوی است که با هم زدن سفیده تخم مرغ و خامه و ترکیب میوه ، شکلات و … تهیه میشود و بنا بر مواد به کار رفته در آن موس انار ، موس انبه ، موش شکلات و … نامیده می‌شود . 
با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه موس توت فرنگی

مواد لازم برای 4 الی 5 نفر

بستنی وانیلی 2 لیوان

پودر ژله 1 بسته

آب جوش 1/5 لیوان

پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری


مرحله اول

ابتدا 1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را داخل یک ظرف بریزید و به آن 1/4 لیوان آب سرد اضافه کنید و آن را مخلوط کنید و روی حرارت غیر مستقیم مثل بخار کتری قرار بدید تا بصورت بنماری ذرات ژلاتین شل بشه و شفاف بشه بعد اجازه بدید تا خنک شود .


مرحله دوم

1 عدد بستنی وانیلی را داخل یک ظرف بریزید و اجازه بدید تا به دمای محیط برسه و بعد پودر ژلاتین آب شده رو به اون اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید سپس آنها را داخل ظرف بریزید و داخل یخچال قرار بدید تا لایه اول ببنده .


مرحله سوم

1 بسته پودر ژله توت فرنگی رو با 1/5 لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا وقتی که پودر ژله کاملا حل بشه سپس به 1 لیوان بستنی وانیلی که به دمای محیط رسیده 2 الی 3 ملاقه از ژله اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا رنگ صورتی روشن به دست بیاد و مابقی ژله توت فرنگی رو کنار بگذارید  .


مرحله چهارم

مخلوط بستنی و ژله توت فرنگی رو روی لایه اول بریزید و داخل یخچال قرار بدید تا لایه دوم هم ببنده بعد از اینکه لایه دوم بست مابقی ژله توت فرنگی روی لایه دوم بریزید و آن را داخل یخچال قرار بدید تا لایه سوم هم ببنده سپس با توت فرنگی یا هر چیزی که تمایل دارید تزیین کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.