طرز تهیه موس شکلات بدون پودر ژلاتین با ماست با طعمی فوق العاده و مجلسی

طرز تهیه موس شکلات بدون پودر ژلاتین با ماست با طعمی فوق العاده و مجلسیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه موس شکلات + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 05 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه موس شکلات

مواد لازم برای 6 نفر

شکلات 70 درصد 250 گرم

شکر 3 قاشق غذاخوری

نمک نوک قاشق چایخوری

ماست‏ کم چرب 2 پیمانه

شیر کم چرب 1 پیمانه


مرحله اول

برای درست کردن این موس شکلات خوشمزه ، ابتدا شیر رو داخل یک قابلمه بریزید و به آن شکر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید ، تا شکر به صورت کامل داخل شیر حل شودو قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید تا مواد فقط گرم شودو


مرحله دوم

وقتی که مواد گرم شد ، شکلاتی که به صورت ریز خرد کرده‌اید رو به شیر اضافه کنید و بعد از یک دقیقه اون رو به آرامی هم بزنید ، تا شکلات ذوب شود و با شیر ترکیب شود.


مرحله سوم

مواد را از روی حرارت بردارید و اگر شکلات به صورت کامل ذوب نشده بود ، ترکیب را از صافی رد کنید. حالا ماست رو با یک چنگال به صورت کامل هم بزنید تا به بافت یک دست برسد.


مرحله چهارم

ماست رو به مواد قبلی اضافه کنید و با هم ترکیب کنید تا یکدست شود. بعد موس شکلات را داخل ظرف‌های سرو مورد نظرتون بریزید و به مدت یک شب تا صبح داخل یخچال قرار بدید ، تا سفت شود بعد اون را سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
توجه کنید که هر چقدر موس شکلات بیشتر داخل یخچال بماند سفت‌تر می‌شود. اگر زمان کافی داشتید اون رو یک تا دو شب داخل یخچال قرار بدید.
در تهیه این موس شکلات می‌توانید از شکلات سفید استفاده کنید.
اگر می‌خواهید که این دسر خوشمزه رو به صورت رژیمی درست کنید ، کافیست شکر رو حذف کنید و استویا رو جایگزین آن کنید.
در تهیه این دسر شکلاتی می‌توانید به جای ماست از خامه قنادی استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.