طرز تهیه پارفه بیسکویت فرانسوی کافی شاپی خوشمزه
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک دسر خیلی راحت رو آوردیم که نیازی به پخت نداره و در زمان خیلی کمی میتونید اون رو درست کنید و از امتحان کردنش لذت ببرید .
آموزش امروز طرز تهیه پارفه بیسکویت هست ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه پارفه بیسکویت فرانسوی
مواد لازم برای 3 الی 6 نفر
⫸ بیسکوییت پتی بور 3 بسته ( یا بیسکوییت مادر یه کاسه بزرگ )
⫸ خامه قنادی 1 بسته ( در صورت استفاده از کرم شانتی یه جای خامه قنادی یک لیوان شیر🥛 سرد جهت رقیق کردن)
⫸ انجیر خشک خرد شده 1 لیوان
⫸ فندق🌰 خرد شده 1 لیوان
⫸ کشمش نصف لیوان
⫸ شکلات🍫 آب شده 80 گرم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه تیرامیسو بدون پنیر ماسکارپونه با خامه قنادی
مرحله اول
ابتدا خامه قنادی رو داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیره ، بیسکوییت را داخل یک کیسه بریزید و با گوشتکوب اونهارو خوب خرد کنید بعد داخل خامه بریزید.
مرحله دوم
انجیر، کشمش و فندق ( یا هر مغزیجاتی که دوست دارید ) رو هم خرد و اضافه کنید و مخلوط کنید ، داخل قالب یا ظرف مورد نظرتون پلاستیک بندازید ، مواد رو داخل قالب بریزید و فشرده کنید سپس حداقل ۴ ساعت داخل فریزر قرار بدید تا خودشو بگیره .
مرحله سوم
بعد که کامل سفت شد از قالب خارج کنید و با شکلات آب شده ، خامه و میوه به دلخواه تزیین کنید و بلافاصله سرو کنید ؛ نوش جان