طرز تهیه پارفه بیسکویت فرانسوی کافی شاپی خوشمزه

طرز تهیه پارفه بیسکویت فرانسوی کافی شاپی خوشمزهسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک دسر خیلی راحت رو آوردیم که نیازی به پخت نداره و در زمان خیلی کمی میتونید اون رو درست کنید و از امتحان کردنش لذت ببرید .
آموزش امروز طرز تهیه پارفه بیسکویت هست ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 2/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 240 دقیقه

طرز تهیه پارفه بیسکویت فرانسوی

مواد لازم برای 3 الی 6 نفر

بیسکوییت پتی بور 3 بسته ( یا بیسکوییت مادر یه کاسه بزرگ )
خامه قنادی 1 بسته ( در صورت استفاده از کرم شانتی یه جای خامه قنادی یک لیوان شیر🥛 سرد جهت رقیق کردن)
انجیر خشک خرد شده  1 لیوان
فندق🌰 خرد شده 1 لیوان
کشمش نصف لیوان
شکلات🍫 آب شده 80 گرم


مرحله اول

‌ابتدا خامه قنادی رو داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیره ، بیسکوییت را داخل یک کیسه بریزید و با گوشتکوب اونهارو خوب خرد کنید بعد داخل خامه بریزید.


مرحله دوم

انجیر، کشمش و فندق ( یا هر مغزیجاتی که دوست دارید ) رو هم خرد و اضافه کنید و مخلوط کنید ، داخل قالب یا ظرف مورد نظرتون پلاستیک بندازید ، مواد رو داخل قالب بریزید و فشرده کنید سپس حداقل ۴ ساعت داخل فریزر قرار بدید تا خودشو بگیره .


مرحله سوم

بعد که کامل سفت شد از قالب خارج کنید و با شکلات آب شده ، خامه و میوه به دلخواه تزیین کنید و بلافاصله سرو کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.